Oceanhorn 2: Knights Of The Lost Realm – Eerste 27 minuten

Oceanhorn 2: Knights Of The Lost Realm – Eerste 27 minuten

Zal de door Zelda geïnspireerde Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm op Nintendo Switch iets zijn dat je leuk zou vinden? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 27 minuten bekijken.

Oceanhorn 2: Knights Of The Lost Realm ziet spelers terugduiken in de wereld van Gaia, terwijl ze het opnemen tegen het duistere leger van Warlock Mesmeroth!

video

Over Oceanhorn 2: Knights Of The Lost Realm

Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm, dat zich duizend jaar vóór de gebeurtenissen van het eerste hoofdstuk afspeelt, neemt je mee op een magische reis door de uitgestrekte wereld van Gaia, boordevol mythologie en overlevering.

Een jonge ridder staat voor een onmogelijke uitdaging, aangezien Warlock Mesmeroth is teruggekeerd met een formidabel Dark Army. Zal onze held de Owrus, Gillfolk en mannen kunnen verenigen in een strijd voor het lot van de wereld?

DEZE KEER BENT U NIET ALLEEN

U zult deze reis niet alleen ondernemen. Trin, de kleindochter van Arcadia’s leider Archimedes, en Gen, een mysterieuze robot die een oud samoeraiwapen hanteert, zullen met je samenwerken en aan jouw zijde vechten tegen Mesmeroth’s Dark Army.

Contextuele commando’s stellen je in staat om deze bondgenoten de strijd in te leiden, of laat ze je helpen met het oplossen van de meest slimme puzzels van het spel!

VECHTEN, OPLOSSEN, ONTDEK

Groter, beter en boordevol nieuwe functies – Oceanhorn 2 is niet alleen een van de best uitziende avonturengames die er zijn, maar het biedt ook een unieke ervaring op de schouder van klassieke videogames.

Verzamel krachtige items, hanteer het Caster Gun, los de mysterieuze puzzels van de Ouden op en ontdek alles wat Arcadia en de aangrenzende koninkrijken te bieden hebben! Ga de uitdaging aan en word een echte held.

Kenmerken

  • Een epische RPG-hoofdzoektocht van meer dan 20 uur aan gameplay
  • Massale eindbaasgevechten testen je reflexen en gevechtsvaardigheden
  • Tientallen zijmissies leveren ongelooflijke beloningen op
  • Slimme puzzels om op te lossen en mysterieuze kerkers om te verkennen
  • Prachtige, handgemaakte afbeeldingen schilderen een wereld van legendes en intriges

Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm komt op 28 oktober 2020 naar de Switch eShop voor € 29,99 / $ 29,99 / £ 29,99