Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm komt dit najaar

Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm komt dit najaar

Cornfox & Brothers heeft bevestigd dat Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm dit najaar naar de Nintendo Switch komt.

Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm was voorheen exclusief voor Apple Arcade en de getimede exclusiviteitsperiode is eindelijk afgelopen.

video
play-rounded-fill

Over Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm

Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm is een spel gemaakt door Nintendo-fans, voor Nintendo-fans.

Creatief directeur van Cornfox & Brothers, Heikki Repo

We’ve been able to create something new from the strong background that we established with our previous game, Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas, and Oceanhorn 2 is our love letter to the games that we grew up with, combining that beloved nostalgia with exciting new mechanics to give it an original spin.

Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm Golden Edition is er! Klaar om aan een RPG-reis te beginnen die je nooit zult vergeten? Dit is de beste versie van de game tot nu toe, met gloednieuwe inhoud, speurtochten, items en verbeteringen!

EEN GROOT AVONTUUR

Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm, dat zich duizend jaar voor de gebeurtenissen van het eerste hoofdstuk afspeelt, neemt je mee op een magische reis door de uitgestrekte wereld van Gaia, boordevol mythologie en overlevering. Een jonge ridder staat voor een onmogelijke uitdaging, aangezien Warlock Mesmeroth is teruggekeerd met een formidabel Dark Army. Zal onze held de Owrus, Gillfolk en mannen kunnen verenigen in een strijd voor het lot van de wereld?

DEZE KEER BENT U NIET ALLEEN

U zult deze reis niet alleen ondernemen. Trin, de kleindochter van Arcadia’s leider Archimedes, en Gen, een mysterieuze robot met een oud samoeraiwapen, zullen hun krachten bundelen en aan jouw zijde vechten tegen Mesmeroth’s Dark Army. Contextuele commando’s stellen je in staat om deze bondgenoten de strijd in te leiden, of laat ze je helpen met het oplossen van de meest slimme puzzels van het spel!

VECHTEN, OPLOSSEN, VERKENNEN

Groter, beter en boordevol nieuwe functies – Oceanhorn 2 is niet alleen een van de best uitziende avonturengames die er zijn, maar het biedt ook een unieke ervaring op de schouder van klassieke videogames. Verzamel krachtige items, hanteer het Caster Gun, los de mysterieuze puzzels van de Ouden op en ontdek alles wat Arcadia en zijn naburige koninkrijken te bieden hebben! Ga de uitdaging aan en word een echte held.

FUNCTIES

  • Een epische RPG-hoofdzoektocht van meer dan 20 uur aan gameplay
  • Massieve baasgevechten testen je reflexen en gevechtsvaardigheden
  • Tientallen zijmissies leveren ongelooflijke beloningen op
  • Slimme puzzels om op te lossen en mysterieuze kerkers om te verkennen
  • Prachtige, handgemaakte afbeeldingen schilderen een wereld van legendes en intriges
Ad