Oceanhorn 2: Knights Of The Lost Realm – Komt op 28 Oktober 2020

Oceanhorn 2: Knights Of The Lost Realm – Komt op 28 Oktober 2020

Ontwikkelaar Cornfox & Bros. heeft bevestigd dat Oceanhorn 2: Knights Of The Lost Realm op 28 oktober 2020 naar de Nintendo Switch komt voor € 29,99 / $ 29,99 / £ 29,99.

Pre-orders beginnen op 21 oktober 2020 – met 10% extra korting voor degenen die de game vooraf kopen! Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm releases op Nintendo Switch op 28 oktober voor € 29,99 / $ 29,99 / £ 29,99.

Alle pre-orders krijgen 10% korting en zijn vanaf 21 oktober actief in de eShop!

video
play-rounded-fill

Over Oceanhorn 2: Knights Of The Lost Realm

Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm Golden Edition is er! Klaar om aan een RPG-reis te beginnen die je nooit zult vergeten? Dit is de beste versie van het spel tot nu toe, met gloednieuwe inhoud, speurtochten, items en verbeteringen!

EEN GROOT AVONTUUR

Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm, dat zich duizend jaar vóór de gebeurtenissen van het eerste hoofdstuk afspeelt, neemt je mee op een magische reis door de uitgestrekte wereld van Gaia, boordevol mythologie en overlevering. Een jonge ridder staat voor een onmogelijke uitdaging, aangezien Warlock Mesmeroth is teruggekeerd met een formidabel Dark Army. Zal onze held in staat zijn om de Owrus, Gillfolk en mannen te verenigen in een strijd voor het lot van de wereld?

DEZE KEER BENT U NIET ALLEEN

U zult deze reis niet alleen ondernemen. Trin, de kleindochter van Arcadia’s leider Archimedes, en Gen, een mysterieuze robot met een oud samoeraiwapen, bundelen hun krachten met je en vechten aan jouw zijde tegen Mesmeroth’s Dark Army. Contextuele commando’s stellen je in staat om deze bondgenoten de strijd in te leiden, of laat ze je helpen bij het oplossen van de meest slimme puzzels van het spel!

VECHTEN, OPLOSSEN, ONTDEK

Groter, beter en boordevol nieuwe functies – Oceanhorn 2 is niet alleen een van de best uitziende avonturengames die er zijn, maar het biedt ook een unieke ervaring op de schouder van klassieke videogames. Verzamel krachtige items, hanteer de Caster Gun, los de mysterieuze puzzels van de Ouden op en ontdek alles wat Arcadia en zijn naburige koninkrijken te bieden hebben! Ga de uitdaging aan en word een echte held.

Kenmerken

  • Een epische RPG-hoofdzoektocht van meer dan 20 uur aan gameplay
  • Massale eindbaasgevechten testen je reflexen en gevechtsvaardigheden
  • Tientallen zijmissies leveren ongelooflijke beloningen op
  • Slimme puzzels om op te lossen en mysterieuze kerkers om te verkennen
  • Prachtige, handgemaakte afbeeldingen schilderen een wereld van legendes en intriges
  • Majestueus 60 fps op alle geavanceerde apparaten
Ad