Oceanhorn 2 Ontwikkelaars: de eerste poging voor port liep op 13 FPS

Oceanhorn 2 Ontwikkelaars: de eerste poging voor port liep op 13 FPS

Ontwikkelaar Cornfox & Brothers bevestigde dat ze Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm later dit jaar naar Nintendo Switch brengen.

De reis om daar te komen verliep niet bepaald soepel!

In een recente ontwikkelingsblogpost hebben Cornfox & Brothers hun werk uiteengezet om hun game te laten werken op de Nintendo Switch. Hoewel ze de game hadden gebouwd om met een behoorlijke 30 fps te draaien op verschillende mobiele apparaten, eindigden ze in eerste instantie met slechts 13 fps op de Switch!

We begonnen op 13FPS

Our first Switch iteration was only running at 13 fps. On iOS, our target during development was 30 fps. When Apple Arcade was first announced, it wasn’t clear which device would be the oldest (it ended up being the iPhone 6s). Targeting 30 fps allowed us to maintain a high resolution, and most importantly, stable battery life.”“…

We were puzzled: the game was already optimized for mobile devices. What did we miss? Quite a lot, as it turns out. Modern Apple mobile devices have a more powerful CPU than the Switch – that allowed us to overlook many cases where resources were not efficiently utilized.

Natuurlijk heeft de ontwikkelaar van Oceanhorn 2 sindsdien veel optimalisaties voor de game gemaakt – wat zou moeten resulteren in een “sterk geoptimaliseerde poort” voor Nintendo Switch voor wanneer Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm wordt gelanceerd. < / p>

Over Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm

Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm Golden Edition is er! Klaar om aan een RPG-reis te beginnen die je nooit zult vergeten? Dit is de beste versie van het spel tot nu toe, met gloednieuwe inhoud, speurtochten, items en verbeteringen!

EEN GROOT AVONTUUR

Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm, dat zich duizend jaar voor de gebeurtenissen van het eerste hoofdstuk afspeelt, neemt je mee op een magische reis door de uitgestrekte wereld van Gaia, boordevol mythologie en overlevering. Een jonge ridder staat voor een onmogelijke uitdaging, aangezien Warlock Mesmeroth is teruggekeerd met een formidabel Dark Army. Zal onze held de Owrus, Gillfolk en mannen kunnen verenigen in een strijd voor het lot van de wereld?

DEZE KEER BENT U NIET ALLEEN

U zult deze reis niet alleen ondernemen. Trin, de kleindochter van Arcadia’s leider Archimedes, en Gen, een mysterieuze robot met een oud samoeraiwapen, bundelen hun krachten met je en vechten aan jouw zijde tegen Mesmeroth’s Dark Army. Met contextuele commando’s kun je deze bondgenoten naar de strijd leiden, of ze je laten helpen met het oplossen van de meest slimme puzzels van het spel!

STRIJD, OPLOSSEN, ONTDEK

Groter, beter en boordevol nieuwe functies – Oceanhorn 2 is niet alleen een van de best uitziende avonturengames die er zijn, maar het biedt ook een unieke ervaring op de schouder van klassieke videogames. Verzamel krachtige items, hanteer de Caster Gun, los de mysterieuze puzzels van de Ouden op en ontdek alles wat Arcadia en de aangrenzende koninkrijken te bieden hebben! Ga de uitdaging aan en word een echte held.

Kenmerken

  • Een epische RPG-hoofdzoektocht van meer dan 20 uur aan gameplay
  • Massale baasgevechten testen je reflexen en gevechtsvaardigheden
  • Tientallen zijmissies leveren ongelooflijke beloningen op
  • Slimme puzzels om op te lossen en mysterieuze kerkers om te verkennen
  • Prachtige, handgemaakte afbeeldingen schilderen een wereld van legendes en intriges