Ocean’s Heart – Launch trailer

Ocean’s Heart – Launch trailer

Ocean’s Heart, de nieuwe verhaalgedreven pixelart-avonturen-RPG, heeft een nieuwe lanceringsvideo ontvangen. De game is onlangs uitgebracht voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Ocean’s Heart

Ocean’s Heart is een actie-rollenspel met prachtige pixelbeelden en een sterke nadruk op verkenning. Tilia gaat op zoek naar haar afwezige vader in een levendige samenleving vol geheimen en mysteries. In dit epische retro-geïnspireerde avontuur volg je het pad door de overblijfselen van een overstroomd koninkrijk, verander je het lot van de huidige wereld, of houd je hoofd laag en concentreer je je op je eigen doel!

  • Ontdek een rijke en prachtige wereld vol schatten verborgen in mistige bossen, eenzame bergtoppen en zoute moerassen. Elke locatie zit boordevol interessante sidequests, oude geheimen en gevaren.
  • Vecht tegen angstaanjagende wezens met een verscheidenheid aan wapens en oude spreuken om ze te verslaan of te slim af te zijn. Zoek naar unieke middelen om je wapens te verbeteren totdat je vijanden kunt vernietigen die vroeger terugvochten.
  • Verzamel voorwerpen van over de hele wereld om drankjes te maken, wapens te verbeteren en toe te voegen aan je steeds groter wordende arsenaal.

In de Nintendo Switch eShop is Ocean’s Heart nu beschikbaar.

Ad