Octopath Traveler 2 – Nieuwe manieren om te reizen

Octopath Traveler 2 – Nieuwe manieren om te reizen

De adembenemend verbluffende Octopath Traveler 2 komt naar verschillende platforms, waaronder de Nintendo Switch, en Square Enix heeft het nodig geacht om weer een prachtige nieuwe video te delen. Aangezien de JRPG op 24 februari 2023 debuteert, hoeven fans niet lang meer te wachten tot fans het in handen krijgen. De meest recente video van Octopath Traveler legt de nadruk op een aantal van de diverse landschappen van de game, nieuwe verbeteringen in de levenskwaliteit, stemacteurs en de personages en hun vaardigheden.

VERTREK JE EIGEN AVONTUUR

Op 24 februari 2023 zal OCTOPATH TRAVELER II wereldwijd beschikbaar zijn op de Nintendo SwitchTM, Steam®, PlayStation®5 en PlayStation®4.

Ontdek een gloednieuw deel in de OCTOPATH TRAVELLER-serie, waarvan de eerste in 2018 werd gepubliceerd en waarvan wereldwijd al meer dan 3 miljoen exemplaren zijn verkocht. Het legt de lat hoger voor de HD-2D-beelden van de serie, een combinatie van vintage pixelart en 3DCG.

Acht nieuwe reizigers vertrokken naar een spannende nieuwe periode in het rijk van Solistia.

Waar ga je heen? Hoe ga je verder? Wiens verhaal zou jij nieuw leven inblazen?

Je bent vrij om elke cursus te volgen.

Ga op een persoonlijke reis.

De actie van de roman speelt zich af in Solistia, een regio waar een oostelijk en westelijk continent worden gescheiden door een watermassa.

Het is een hectische tijd waarin enorme schepen over verstopte zeeroutes varen en nieuwe technologieën worden gecreëerd dankzij de kracht van stoom.

Anderen zijn tot tranen toe bewogen door oorlog, ziekte en armoede, terwijl anderen genieten van de schitterende sterren van het theater en de industrie.

Acht nieuwe aankomsten uit verschillende delen van de wereld vertrokken om verschillende redenen naar dit afgelegen rijk. Verplaats jezelf in hun positie en reis door het land zoals jij dat wilt, met behulp van hun speciale vaardigheden om je te helpen.

Kenmerken

Begin je reis als een van de acht nieuwe avonturiers, elk met hun eigen oorsprongsverhalen, drijvende krachten en speciale talenten.

De HD-2D-beelden van de serie, die 3DCG en vintage pixelart combineren, zijn nog verder verbeterd.

Het plot speelt zich af in Solistia, een regio waar veel beschavingen vreedzaam naast elkaar bestaan ​​van oost naar west en waar moderne ondernemingen bloeien. Je mag over de oceanen reizen en het hele oppervlak van een veranderende wereldbol van dag tot nacht ontdekken.

Elke reiziger heeft zijn eigen set padacties die ze kunnen gebruiken om de strijd aan te gaan met dorpelingen, voorwerpen te verwerven, anderen mee te nemen op hun reis, en meer. Waar ga je naartoe? Hoe ga je verder? Je bent vrij om elke cursus te volgen.

De mogelijkheid om de beroepen en talenten van je passagiers te kiezen, evenals het Break- en Boost-mechanisme dat gevechten zo spannend maakt, zijn allemaal behouden in het originele spel. Er zijn ook nieuwe mechanica geïntroduceerd.