Octopath Traveler II – Accolades Trailer

Octopath Traveler II – Accolades Trailer

Er is een Accolades-trailer voor Octopath Traveler II beschikbaar gesteld voor weergave door Square Enix.

Het langverwachte vervolg op de veelgeprezen HD-2D JRPG van Square Enix is ​​nu beschikbaar voor aankoop op Switch en andere platforms, en het heeft lovende kritieken gekregen van fans en recensenten die gelijk zijn aan of zelfs beter zijn dan de eerste game.

video
play-rounded-fill

About Octopath Traveler II

Ga op een ervaring die uniek is voor jou.

In het rijk van Solistia begint een spannende nieuwe periode met acht nieuwe reizigers die op avontuur gaan. Waar ben je van plan heen te gaan? Wat ga je doen? Wiens verhaal ga jij tot leven laten komen? Je bent vrij om te gaan in welke richting je maar wilt.

Het verhaal speelt zich af in Solistia, een land dat bestaat uit een oostelijk en westelijk continent gescheiden door de zee. Het is een drukke tijd, gekenmerkt door de navigatie van drukke maritieme routes door enorme boten en de opkomst van nieuwe technologie die mogelijk wordt gemaakt door de kracht van stoom. Hoewel sommige mensen tot tranen toe geroerd zijn door oorlog, de epidemie en armoede, zijn anderen geboeid door de prachtige sterren van het toneel en de entertainmentbusiness. In dit afgelegen rijk vertrekken acht nieuwe reizigers uit alle delen van de wereld om hun eigen individuele redenen op reis. Kruip in hun schoenen en dwaal door het gebied zoals jij dat wilt, waarbij je gebruikmaakt van hun unieke vaardigheden om je te helpen tijdens je avontuur.

Kenmerken:

  • U kunt uw reis beginnen als een van de acht verschillende reizigers, elk met zijn eigen geschiedenis, redenen om te reizen en speciale vaardigheden.
  • De HD-2D-beelden van de serie, die een hybride zijn van traditionele pixelart en 3D CGI, hebben nieuwe en indrukwekkende hoogten bereikt.
  • De gebeurtenissen in de roman vinden plaats in het land Solistia, dat bekend staat om zijn rijke culturele erfgoed dat zich uitstrekt van oost tot west en zijn welvarende moderne ondernemingen. Je hebt de mogelijkheid om de zeven zeeën te bereizen en elk hoekje en gaatje van een planeet te onderzoeken die van dag naar nacht verandert.
  • Elke reiziger heeft een unieke set Path Actions die in verschillende situaties kunnen worden gebruikt, waaronder conflicten met de lokale bevolking, het verwerven van voorwerpen, de begeleiding van metgezellen op reizen en meer. Waar ben je van plan heen te gaan? Wat ga je doen? Je bent vrij om te gaan in welke richting je maar wilt.
  • Het Break and Boost-systeem, dat gevechten zo intens maakte, is overgenomen van de voorganger van de game en is een van de bekende gamefuncties die is behouden. Andere bekende spelaspecten zijn onder meer de mogelijkheid om de beroepen en talenten van uw reizigers te laten groeien. Bovendien zijn er nieuwe gameplay-functies toegevoegd.