Octopath Traveler II – Laatste Trailer

Octopath Traveler II – Laatste Trailer

Een gloednieuwe trailer voor Octopath Traveler 2 is online beschikbaar gemaakt door Square Enix. Het lijkt waarschijnlijk dat deze ‘Final’-video de enige is die wordt uitgebracht voordat de game later deze week te koop wordt aangeboden. Het geeft ons een opfriscursus over de acht reizigers die door de speler kunnen worden bestuurd en bevat een trailer die meer laat zien van de 2D-HD-omgeving van de game en de gevechten die erin zullen plaatsvinden.

video
play-rounded-fill

Over Octopath Traveler II

Begin een reis die uniek is voor jou.

Deze game is een gloednieuwe toevoeging aan de OCTOPATH TRAVELLER-serie, waarvan het eerste deel voor het eerst werd gelanceerd in 2018 en waarvan wereldwijd al meer dan 3 miljoen exemplaren zijn verkocht. Het duwt de HD-2D-beelden van de serie, die een combinatie zijn van klassieke pixelart en 3D CGI, naar nieuwe en indrukwekkende hoogten.

In het rijk van Solistia begint een spannende nieuwe periode met acht nieuwe avonturiers die op reis gaan.

Waar ben je van plan heen te gaan? Wat ga je doen? Wiens verhaal ga jij tot leven laten komen?

Je bent vrij om te gaan in welke richting je maar wilt.

Begin een reis die uniek is voor jou.

Kenmerken

  1. Aan het begin van je reis kies je een van de acht nieuwe passagiers, die allemaal hun eigen geschiedenis, redenen om te reizen en speciale vaardigheden hebben.
  2. De HD-2D-beelden van de serie hebben nieuwe hoogten bereikt; deze graphics zijn een combinatie van traditionele pixelart en 3D CGI.
  3. De gebeurtenissen in de roman vinden plaats in de natie Solistia, een smeltkroes van culturen die zich uitstrekt van oost naar west en een knooppunt is voor de bloeiende industrieën van de nieuwe periode. Je hebt de mogelijkheid om de zeven zeeën te bereizen en elk hoekje en gaatje van een planeet te onderzoeken die van dag naar nacht verandert.
  4. Elke reiziger heeft zijn eigen unieke set Path Actions, die ze kunnen gebruiken om gevechten aan te gaan met de lokale bevolking, voorwerpen te verwerven, andere mensen mee te nemen op hun reizen en een verscheidenheid aan andere acties uit te voeren. Waar ben je van plan heen te gaan? Wat ga je doen? Je bent vrij om te gaan in welke richting je maar wilt.
  5. Bekende spelconcepten uit de eerste game zijn overgenomen in het vervolg. Ze omvatten de mogelijkheid om vrijelijk de bezigheden en talenten van je reizigers te ontwikkelen, evenals het Break and Boost-systeem dat heeft bijgedragen aan de spannende aard van de strijd. Bovendien zijn er nieuwe gameplay-functies toegevoegd.