Octopath Traveler II – Maak kennis met Merchant Partitio en Scholar Osvald

Octopath Traveler II – Maak kennis met Merchant Partitio en Scholar Osvald

We weten dat velen van jullie uitkijken naar OCTOPATH TRAVELLER II, dus hier is een nieuwe kijk op! Laat de “II” je niet voor de gek houden; deze nieuwe role-playing game is een compleet nieuw verhaal. Het heeft een hele nieuwe wereld vol geheimen, acht nieuwe reizigers met hun eigen verhalen, een snel turn-based vechtsysteem en meer.

We zullen je iets vertellen over die wereld en hoe je er omheen kunt. Bovendien vertellen we je over Partitio en Osvald, twee van de acht mogelijke hoofdpersonen.

video
play-rounded-fill

De wereld van OCTOPATH TRAVELLER II

Het verhaal speelt zich af in Solistia, een land met twee continenten, één in het oosten en één in het westen, die worden gescheiden door een zee. Het is een drukke tijd waarin grote schepen drukke zeeroutes afleggen en nieuwe technologieën mogelijk worden gemaakt door de kracht van stoom.

Sommige mensen raken opgewonden van prachtige film- en toneelsterren, terwijl anderen huilen als ze horen over oorlog, hongersnood of armoede. In dit verre land gaan acht reizigers uit verschillende delen van de wereld er om verschillende redenen alleen op uit.

Stap in hun schoenen en doe met het land wat je wilt.

Nieuwe toeristen: maak kennis met Osvald en Partitio

Je kunt als acht nieuwe personages spelen in OCTOPATH TRAVELLER II. Vandaag bekijken we er twee: Partitio, een koopman, en Osvald, een geleerde.

Partitio Yellowil

U bent een handelaar en uw naam is Partitio Yellowil. Je verhaal begint in de Wildlands, een grote, lege plek. Nadat je je geboortestad, een pioniersstad, hebt zien groeien en vallen, richt je je aandacht op de horizon.

“Ik kom terug als ik van dat slechte ding af ben dat armoede heet!”

In de hoop iedereen rijk te maken, begon je aan een reis met niets anders dan de geur van zaken om je te begeleiden… Enkele mensen in het verhaal van Plautus

Als Partitio ontmoet je onderweg veel interessante mensen, zoals:

 • Pap
  • Zijn vader was de persoon die hem alles leerde wat hij weet over zaken. Zestien jaar geleden verhuisde hij naar dit lege land en hielp hij Oresrush vanaf de grond op te bouwen.
 • Roque
  • Papp’s partner in zaken. Hij en Papp kochten een mooi stuk land omdat ze dachten dat het vol zilver zou zijn. Sindsdien is het uitgegroeid tot de stad Oresrush. Partitio respecteert hem omdat hij een zakelijk leider is.
 • Ori
  • Een verslaggever voor de Delsta Times die de hele wereld over gaat op zoek naar het laatste nieuws. Ze is geïnteresseerd in wat Partitio doet, dus het lijkt alsof ze gewoon komt opdagen om meer te weten te komen.

De reis van Partito begint in de Wildlands.

Noordwest Solistia is een dorre woestenij gemaakt van verbrijzeld vulkanisch gesteente waar zelfs geen grassprietje kan groeien. De weinige dappere mensen die hier wonen, leven al lang met de zwavelachtige stemmingen van Fiatsuro en zijn onstabiele buren.

Het leven vindt echter een manier. Het goud leeft in de rotsen en stenen. Het is een ongewoon groot geitenras dat alleen wiet eet. Hun melk wordt gebruikt om kaas te maken die erg lekker is en een lokale favoriet is geworden.

Er zijn veel waardevolle mineralen in de vulkanische bodem. Hier zijn veel kleine mijnstadjes opgegroeid. Zilverhandelaren Papp en Roque begonnen de stad Oresrush in het zuiden.

Acties op het pad van de partitie

In OCTOPATH TRAVELLER II heeft elk personage speciale vaardigheden, ‘Path Actions’ genaamd, die buiten de strijd kunnen worden gebruikt om met NPC’s te praten, waardevolle items te vinden en meer. Elke held heeft twee padacties, een die ze overdag kunnen gebruiken en een die ze ‘s nachts kunnen gebruiken.

Laten we Partitio’s eens bekijken:

Overdag: Kopen

Krijg dingen van andere mensen. Je moet genoeg geld hebben om hun spullen te kopen. De prijs van een artikel stijgt naarmate de waarde stijgt. Laat zien hoe goed je bent in zaken.

‘s Nachts: huren

Neem mensen mee op reis. Om iemand in dienst te nemen, moet je genoeg geld hebben. Tijdens een gevecht kun je een beroep doen op ingehuurde helpers om je te helpen.

Verschillende mensen zijn op verschillende manieren behulpzaam. Gebruik uw geld verstandig om een ​​breed scala aan mensen in te huren om u te helpen.

Business Partners is goed in wat het doet.

Afhankelijk van wie je hebt ingehuurd, kun je hulp krijgen in zaken en in de strijd.

Je kunt korting krijgen bij het winkelen, meer bladeren krijgen bij het verkopen van artikelen, minder betalen als je bepaalde vaardigheden in de strijd gebruikt, en meer.

Bij het kopen kunnen sommige partners praten over het krijgen van korting. Met sommige kun je dingen gratis krijgen…

Met ingehuurde hulp kan een koopman huurlingen de strijd in sturen. Je partner kan misschien een betere deal krijgen voor de huurling.

Partito’s verborgen kracht: schreeuw en schreeuw

Elke held heeft ook een latente kracht die ze kunnen gebruiken als hun meter vol is tijdens gevechten.

De verborgen kracht van Partitio kan alle BP onmiddellijk herstellen, aan het begin van een gevecht of direct nadat alle punten zijn opgebruikt.

Gebruik BP op elke gewenste manier. Met de mogelijkheid om BP te doneren, kun je ook BP aan bondgenoten geven.

Osvald V. Vanstein

U bent een geleerde en uw naam is Osvald V. Vanstein. Je verhaal begint in het koude en besneeuwde Winterland. Je hebt je vrouw en dochter vermoord en kreeg een levenslange gevangenisstraf. Sindsdien heb je 1.879 dagen in een koude cel doorgebracht.

“Harvey, die alles van me heeft gestolen, zal door mijn handen sterven. Dat beloof ik.”

Het vuur in je hart is zo sterk dat zelfs de bittere kou het niet kan doven. Dus je ging op pad om ze terug te pakken… Een paar mensen in het verhaal van Osvald

Tijdens het avontuur van Osvald ontmoet je een aantal van de volgende mensen:

 • Harvey
  • Een persoon die net zoveel van magie weet als Osvald. Hij blijft zoeken naar het zevende element van magie, dat verschilt van vuur, ijs, bliksem, wind, licht en duisternis.
 • Smaragd
  • Een gevangene op Frigit Isle die ook werd vastgehouden door Osvald. Hij gebruikt wat hij weet als informant om Osvald te helpen ontsnappen.
 • Clarissa, dame
  • Onderzoeksassistent voor Osvald. Ze denkt dat Osvald onschuldig is, dus waakt ze over zijn studeerkamer terwijl hij weg is.

Het verhaal van Osvald begint in de Winterlands.

Noord-Solistia is een koude, besneeuwde en ijzige plaats. De hoofdstad is de bergstad Stormhail, waar ook de Heilige Garde woont. Aartsbisschop Kinchler kwam ongeveer 380 jaar geleden op het idee voor de Heilige Garde.

Nadat een eeuw geleden een koudegolf het oostelijke deel van het continent trof, verhuisde de orde haar hoofdkwartier hierheen. Het doel van deze religieuze groep is nooit veranderd: het handhaven van de openbare orde op het hele continent.

Cape Cold is een vissersplaatsje dat je kunt vinden op weg naar de kust. Bijna elke dag worden er grote hoeveelheden zalm, forel, makreel, inktvis en andere vissen aangevoerd. Veel van de mensen die hier wonen, werken ook in de landbouw of in de textielindustrie, en onlangs heeft een winterharde soort koudebestendige gerst veel lawaai.

Overdag Osvald’s padacties:

Ontdek wat mensen weten (met een bepaalde waarschijnlijkheid). Als je faalt, zullen mensen minder van je denken.

Als je reputatie een deuk krijgt, kun je Padacties niet gebruiken. Verhoog het niveau van Osvald om hem te helpen meer te slagen.

‘s Nachts: mok

Krijg dingen van andere mensen. Om te krijgen wat je wilt, moet je ze verslaan in de strijd. Beroof iemand om het gevecht te beginnen. Als je wint, mag je alles meenemen wat ze hebben.

Bestudeer je vijand.

Aan het begin van een gevecht kan Osvald een van de zwakke plekken van zijn tegenstander achterhalen.

Als het gevecht begint, wordt Study Foe automatisch gebruikt door Osvald. Bij het maken van een plan is het erg handig om te weten waar je vijand zwak in is.

Gebruik spreuken die je hebt geleerd om te profiteren van de zwakheden van je vijanden en ze te verslaan.

Concentraatspreuken is een latente kracht.

Als zijn latente vermogensmeter vol is, kan Osvald spreuken concentreren die normaal gesproken alle vijanden raken op een enkel doel met meer kracht.

Veel van Osvalds magische vaardigheden werken tegen alle vijanden. Met zijn verborgen kracht kun je bazen en andere machtige vijanden veel schade toebrengen.

Verplaats u per boot

Nu we de personages hebben ontmoet, gaan we eens kijken naar enkele van de nieuwe manieren om te verkennen en te bewegen in OCTOPATH TRAVELLER II!

In dit deel van de serie kun je in kano’s stappen en op avontuur gaan zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Je kunt zowel over land als over zee naar elk deel van het rijk reizen.

Met een kano kun je naar steden, kerkers en andere plaatsen. Wat voor soort schatten bevinden zich op de afgelegen eilanden van het rijk?

Geniet van de boottocht, maar kijk uit voor vijanden die zich onder water verbergen…

Een eigen boot

Naarmate je verder komt in het verhaal, kun je je eigen schip krijgen. Je kunt het gebruiken om tussen continenten te reizen of om je eigen koers uit te stippelen naar zee en te landen op eilanden die niemand ooit eerder heeft gezien. Je kunt overal ter wereld heen.

Je kunt de kleur en het symbool op het zeil van je schip kiezen.

Er zijn plaatsen waar je alleen met je schip kunt komen, zoals mysterieuze eilanden en gezonken schepen.

De levens van Osvald en Partitio kruisten elkaar.

Crossed Paths zijn verhalen over twee reizigers die je kunt vinden in OCTOPATH TRAVELLER II.

Osvald en Partitio vinden een man op straat die flauwgevallen is. Hij blijkt een astronoom en een oude vriend van Osvald te zijn. Omdat ze geïnteresseerd waren in zijn verhaal, raakten ze betrokken bij zijn problemen…

We hopen dat deze laatste blik op OCTOPATH TRAVELLER II leuk voor je was. De game komt uit op 24 februari 2023 voor PS5, PS4, Nintendo Switch en Steam, zowel in de winkels als online.

Ad