Octopath Traveler II – Ochette en Castti

Octopath Traveler II – Ochette en Castti

Er is een nieuwe video voor Octopath Traveler II uitgebracht door Square Enix. De film concentreert zich op twee van de nieuwe reizigers die mogelijk worden bestuurd door de speler in het spel.

Deze keer staan ​​Ochette de jager en Casti de apotheker in de schijnwerpers, die elk hun eigen onderscheidende verhaalcampagnes hebben waaraan spelers kunnen deelnemen en waarvan ze kunnen genieten. Hun film geeft ook informatie over de kenmerkende paden die de reis van elke reiziger kan volgen, naast de optionele taken die spelers kunnen accepteren.

video
play-rounded-fill

Ochette en Castti zijn twee nieuwe reizigers die je moet ontmoeten

De aankomende OCTOPATH TRAVELLER II heeft in totaal acht gloednieuwe speelbare personages. Elk van hen heeft een totaal verschillende achtergrond en ze hebben elk hun eigen unieke set talenten en capaciteiten die zowel binnen als buiten de strijd kunnen worden gebruikt.

Om maar twee voorbeelden te noemen:

Ochette

Suzie Yeung verzorgt de stem.

Je bent jager van beroep en je naam is Ochette. Je avontuur begint op het eiland Toto’haha, waar je wordt begroet door je medebeestlingen.

Je leidt een zorgeloos leven ondanks de problemen die je hebt met de mensen die op het eiland wonen. Dat wil zeggen, totdat je je bewust wordt van een dreigende catastrofe die de Nacht van de Bloedmaan wordt genoemd.

“Oké, meester Juvah,” zei de spreker. Ik doe het. Ik ga die wezens van de legende opsporen en meenemen.”

Je bent zo vastbesloten om je huis te redden dat je uitvaart in de hoop iemand te vinden die je kan helpen…

Enkele hoofdrolspelers en tegenstanders in het verhaal van Ochette

Zoals te verwachten is, wordt Ochette omringd door een overvloed aan fascinerende individuen. Het zal je echter verbazen dat ze niet allemaal mensen zijn…

Isle Warden, Juvah

Jaimeson Price verzorgt de voice-over.

De commandant van de beestlingen die op Toto’haha wonen, evenals de meester van Ochette. Hij heeft de diepste verwachting dat ze ooit zou dienen als verdediger van het eiland.

Akala

Een jakhals, gloeiend van de elegantie van de zon, werd tot leven gewekt door Daman Mills. Tijdens haar reis neemt hij de rol van respectievelijk de jongere en oudere broer van Ochette op zich.

Mahina

Cristina Vee zorgt voor de stem.

Een kalme en beheerste malamauil die zich koestert in de gloed van de maan. Op het pad dat Ochette aflegt, dient ze als zowel een jongere als een oudere zus voor haar.

Het verhaal van Ochette begint in de stad Toto’haha.

De oceaan beslaat het grootste deel van de zuidoostelijke regio van Solistia en is bezaaid met vele eilanden in alle soorten en maten. Toto’haha is de grootste en werd zo’n twintig jaar geleden ontdekt door pioniers die over het continent reisden.

De beestlingen zijn een volk dat leeft in de meest westelijke delen van dit continent. Ze zijn kort en hebben pluizige staarten.

Ten oosten van Toto’haha ligt de stad Tropu’hopu, een van de eerste plaatsen op het eiland waar mensen van het vasteland woonden.

Vanwege de nabijheid van de havenstad tot New Delsta, werd het populair als vakantiebestemming voor vermogenden. Daarnaast is het een belangrijke halte langs de handelsroutes tussen de oostelijke en westelijke continenten en produceert het een verscheidenheid aan hoogwaardige artikelen, zoals verrukkelijke koffiebonen.

Acties op het pad van Ochette

In OCTOPATH TRAVELLER II heeft elk speelbaar personage toegang tot verschillende unieke Path Actions. Dit zijn de talenten waarmee je kunt communiceren met niet-speelbare personages, informatie of goederen kunt ontdekken en andere dingen kunt doen.

Elk personage heeft twee verschillende padacties tot zijn beschikking: een die overdag kan worden gebruikt en een andere die ‘s nachts kan worden gebruikt. Dit zijn die van Ochette:

Overdag: provoceren

Ochette kan een gevecht beginnen door een monster te lokken om een ​​inwoner van de stad aan te vallen.

Als je zegeviert, zullen ze bewusteloos raken. Als u echter een buitensporig aantal keren faalt, zal uw reputatie eronder lijden en als gevolg daarvan kunt u geen Path Actions meer gebruiken.

Avond: elkaar leren kennen

Door deze actie te gebruiken, kun je een inwoner van de stad meenemen op je reizen en een beroep op hen doen voor hulp in de strijd.

Om vrienden met iemand te worden, heb je bepaalde goederen nodig, zoals jerky.

Het vangen en voorbereiden van prooien zijn twee van Ochette’s talenten.

Ochette heeft de mogelijkheid om niet alleen monsters te vangen, maar ze ook voor te bereiden zodat ze als goederen kunnen worden gebruikt.

Wanneer de gezondheid van een tegenstander afneemt, wanneer hun kwetsbaarheden worden onthuld, wanneer ze worden aangetast door statusziekten en/of wanneer ze worden verbroken, neemt haar kans om met succes monsters te vangen toe.

Nadat Ochette een monster heeft overwonnen, heeft ze een vooraf bepaalde kans om het wezen onmiddellijk te vangen.

Monsters die zijn verslagen en gevangengenomen, kunnen tijdens gevechten worden opgeroepen. Hoewel er een maximum is aan het aantal monsters dat Ochette kan vangen, kunnen ze, eenmaal gevangen, een onbeperkt aantal keren worden opgeroepen, waardoor ze geduchte bondgenoten worden. Ze zijn ook in staat om de vaardigheden en componenten te compenseren die Ochette niet kan gebruiken.

Je hebt de mogelijkheid om wezens die je hebt gevangen voor te bereiden om ze in waardevolle dingen te veranderen. Je kunt deze actie op elk moment uitvoeren terwijl je op het veld bent, of wanneer je een groep hebt met een buitensporig aantal monsters.

Je kunt voorbereide dingen gebruiken om te genezen, of zelfs om vrienden te maken met mensen in de stad als je ‘s nachts uit bent. Wanneer je een sterker monster verslaat, word je beloond met een beter item en zullen de bondgenoten die je maakt ook sterker zijn.

Dierlijke instincten, het slapende vermogen van Ochette

Elke held in OCTOPATH TRAVELLER II heeft een latente kracht die kan worden gebruikt in het heetst van de strijd als de juiste meter is bereikt.

Wanneer Ochette’s latente krachtmeter zijn maximale capaciteit bereikt, kan ze haar innerlijke beest ontketenen en toegang krijgen tot gespecialiseerde vaardigheden.

Beastly Claws en Beastly Fangs zijn twee van de unieke talenten die Ochette heeft. Beastly Claws voert een verwoestende fysieke aanval uit op alle vijanden, terwijl Beastly Fangs een extreem krachtige fysieke aanval uitvoert op een enkele tegenstander.

De talenten geassocieerd met Animal Instincts hebben geen SP nodig om te gebruiken, waardoor eenvoudige en efficiënte gevechten mogelijk zijn.

Castti Florenz

Sarah Weidenheft verzorgt de stem.

Je staat bekend onder de naam Castti Florenz en je werkt in het apothekersvak. Je verhaal begint in een havenstad in de Harborlands.

Je werd doelloos in de oceaan gevonden en toen je wakker werd, realiseerde je je dat je je eigen naam niet meer kon herinneren. Je schooltas en je talenten als apotheker zijn de enige dingen die ons kunnen helpen bepalen wie je bent.

“Ik moet er helemaal opnieuw achter komen wie ik ben. En… er is nog iets dat ik moet overwegen. Iets essentieels dat ik me niet kan herinneren…

Je kunt het knagende gevoel dat zich in je ontwikkelt niet negeren, dus besluit je op reis te gaan om terug te krijgen wat je bent kwijtgeraakt…

Een figuur uit het verhaal van Castti

Doordat Castti haar geheugen kwijt is, zijn de omstandigheden achter haar banden in nevelen gehuld.

Heather Gonzalez verzorgt de stem.

Een zwervende apotheker die met stomheid geslagen is door Castti omdat haar talenten niet zijn afgenomen ondanks het feit dat ze haar geheugen is kwijtgeraakt. Castti’s medeleven met de bewoners van het dorp heeft haar ontroerd en daarom heeft ze besloten haar hulp aan te bieden.

De Harborlands zijn waar Castti’s reis officieel van start gaat.

In de zuidelijke regio van Solistia zijn lange stukken kronkelende kustlijn te vinden, en langs een van deze stukken ligt de actieve havenstad Canalbrine. Schepen die vanaf de pieren in deze stad werden gelanceerd tijdens de Age of Exploration, die ongeveer honderd jaar geleden plaatsvond, waren verantwoordelijk voor het ontdekken van de zeeroutes die naar het oostelijke continent leidden.

De enorme vuurtoren die schepen uit alle delen van de wereld verwelkomt en ervoor zorgt dat ze veilig in de haven van Canalbrine aankomen, dient als de onofficiële mascotte van de stad Canalbrine. Het werd ongeveer twintig jaar geleden gebouwd door een groep ingenieurs die aan de vernietiging van de U waren ontsnapt, en onderscheidt zich door zijn unieke architectuur. Het speciale mineraal dat werd gebruikt om de reflectorplaat te maken, werd tot een spiegelachtige afwerking gemaakt en vervolgens tot een plaat gevormd. Het licht dat de plaat produceert, zou helemaal in New Delsta te zien zijn.

Tegenwoordig is de kerk die werd gesticht door Canalbrine een belangrijke startplaats voor bekeerlingen en evangelisten van het oostelijke continent die de leer van de Heilige Vlam komen verspreiden over het hele westelijke continent.

Dagactiviteiten op Castti’s Path zijn onder andere: informeren

Castti kan de inwoners van een stad ondervragen om informatie van hen te krijgen als haar niveau hoog genoeg is.

De rust van de nacht

Verzacht het leed van de inwoners van de stad zodat ze wat rust kunnen krijgen.

Castti kan de zenuwen van de stedelingen kalmeren door verschillende materialen te gebruiken, en het item dat ze nodig heeft, hangt af van de persoon die ze behandelt.

Castti’s talent: verzinsel

Castti heeft de mogelijkheid om verschillende componenten met elkaar te mengen om drankjes te maken die kunnen genezen of schade kunnen toebrengen. Je kunt de boost-vaardigheid gebruiken om het aantal componenten te vergroten, en afhankelijk van de verbinding kun je zelfs het hele feest genezen.

Als je de juiste chemicaliën gebruikt om de kwetsbare gebieden van een tegenstander aan te vallen en ze combineert met een gevaarlijke stof, kun je ze misschien gemakkelijk verbrijzelen of statusziektes op ze toebrengen.

De latente kracht van Castti: elke druppel telt De mogelijkheid om te creëren zonder waardevolle ingrediënten te gebruiken, wordt mogelijk gemaakt door Castti’s latente kracht, elke druppel telt. Wanneer je boost maximaal is, heb je de mogelijkheid om tot vijf verschillende benodigdheden tegelijk te sparen.

Bij het helpen van het team in gevechten tegen gewone vijanden of tegen bazen, kan het hebben van deze vaardigheid heel nuttig zijn.

Castti en Ochette hebben levens die elkaar kruisen

Crossed Paths is een nieuwe functie die is toegevoegd aan OCTOPATH TRAVELLER II. Dit zijn verhalen over meer dan één reiziger.

Castti en Ochette zijn aangekomen in het joviale kleine gehucht Cropdale, waar ze hebben gehoord dat de jacht de laatste tijd ondermaats is geweest.

De twee gaan dan een flinke afstand het bos in om te verkennen…

Verschillende verhalen hebben elk hun eigen unieke organisatiepatronen.

In OCTOPATH TRAVELLER II is het kader van het verhaal van elke reiziger uniek. Sommigen van hen hebben veel doelen, en het is aan jou om te beslissen welk pad je wilt nemen om ze te bereiken. Laten we eens kijken naar twee voorbeelden van personages die we in het verleden al hebben behandeld.

De inbreker, Throné, moest bijvoorbeeld bepalen of hij als eerste in zijn gezin voor moeder of vader zou gaan.

Als Throné besluit achter vader aan te gaan, gaat ze naar het door dieven bevolkte stadje Winterbloom, waar haar prooi op haar wacht.

Als Throné besluit achter moeder aan te gaan, gaat ze naar Oresrush op zoek naar informatie die haar naar de verblijfplaats van haar prooi kan leiden.

De handelaar, Partitio, heeft de mogelijkheid om door te gaan naar het volgende grote plotdoel of om de Scent of Commerce te volgen terwijl deze door het rijk reist.

Tijdens het avontuur van Partitio weet je nooit wat voor soort verborgen juweeltjes je zou kunnen ontdekken…

Zijverhalen

Er zijn in totaal acht primaire verhaallijnen over verschillende reizigers, naast een aantal kleinere verhalen om te ontdekken. Gebruik je padacties om te helpen bij het vinden van oplossingen voor de problemen waarmee de inwoners van de stad worden geconfronteerd, aangezien sommige problemen meer dan één antwoord kunnen hebben.

Als plotseling de paarden van een koopman verdwijnen, is ze compleet verloren. Is er een manier waarop we haar een handje kunnen helpen voordat ze gedwongen wordt haar bedrijf definitief stop te zetten…?

Om de gestolen paarden terug te krijgen, moet je eerst de dief lokaliseren en hem vervolgens uitdagen tot een duel of hem in een hinderlaag lokken. Of…

U kunt een boer die te kort komt, lokken of begeleiden en hem vervolgens aan de handelaar voorstellen om de handelaar te helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Het tweede deel van Octopath Traveler is op 24 februari 2023 beschikbaar voor de Nintendo Switch.