Octopath Traveler II – Throné en Temenos trailer

Octopath Traveler II – Throné en Temenos trailer

Throné, de dief, en Temenos, de geestelijke, worden uitgelicht in een nieuwe teaser die Square Enix heeft gepubliceerd voor Octopath Traveler II.

De trailer concentreert zich op twee van de acht personages uit de game. De trailer biedt spelers ook een diepgaande blik op de wijzigingen die zijn aangebracht in het banensysteem dat in de laatste game te zien was, naast de nieuwe gilden die zijn toegevoegd.

video
play-rounded-fill

About Octopath Traveler II

De gebeurtenissen in het verhaal vinden plaats in de fictieve natie Solistia, die bestaat uit twee continenten die worden gescheiden door een watermassa.

Het is een drukke tijd, gekenmerkt door de navigatie van drukke maritieme routes door enorme boten en de opkomst van nieuwe technologie die mogelijk wordt gemaakt door de kracht van stoom.

Terwijl sommige mensen tot tranen toe geroerd zijn door oorlog, de epidemie en armoede, zijn anderen geboeid door de prachtige sterren van het toneel en de entertainmentbusiness.

In dit afgelegen rijk gaan acht avonturiers, elk uit een ander deel van de wereld en gemotiveerd door hun eigen unieke doelen, op reis. Kruip in hun schoenen en dwaal door het gebied zoals jij dat wilt, waarbij je gebruikmaakt van hun unieke vaardigheden om je te helpen tijdens je avontuur.

Begin een reis die uniek is voor jou.

Belangrijkste kenmerken

Je begint je reis als een van de acht nieuwe reizigers, die allemaal hun eigen geschiedenis, redenen om te reizen en speciale vaardigheden hebben.

De HD-2D-beelden van de serie, die een hybride zijn van traditionele pixelart en 3D CGI, hebben nieuwe en indrukwekkende hoogten bereikt.

De gebeurtenissen in de roman vinden plaats in het land Solistia, dat bekend staat om zijn rijke culturele erfgoed, dat zich uitstrekt van oost naar west, en om zijn welvarende moderne ondernemingen. Je hebt de mogelijkheid om de zeven zeeën te bereizen en elk hoekje en gaatje van een planeet te onderzoeken die van dag naar nacht verandert.

Elke reiziger heeft zijn eigen speciale set Path Actions, die ze kunnen gebruiken om gevechten aan te gaan met de lokale bevolking, voorwerpen te verwerven, andere mensen mee te nemen op hun reizen en een verscheidenheid aan andere taken uit te voeren. Waar ben je van plan heen te gaan? Wat ga je doen? Je bent vrij om te gaan in welke richting je maar wilt.

Het Break and Boost-systeem, dat gevechten zo intens maakte, is overgenomen van de voorganger van de game en is een van de bekende gamefuncties die is behouden. Andere bekende spelaspecten zijn onder meer de mogelijkheid om de beroepen en talenten van uw passagiers te laten groeien. Bovendien zijn er nieuwe gameplay-functies toegevoegd.

Octopath Traveler II staat gepland voor release op de Nintendo Switch op 24 februari 2023.