Octopath Traveler Ophilia The Cleric Trailer

Octopath Traveler Ophilia The Cleric Trailer

Nintendo has uploaded a brand new Octopath Traveler trailer to their UK YouTube account. The trailer focuses on Ophilia the Cleric.

video
play-rounded-fill

Over Octopath Traveler

Volgens de videobeschrijving legt Nintendo UK uit dat Ophilia een wees is die is opgevoed door aartsbisschop Josef. Ophilia “gaat op de heilige pelgrimstocht van haar kerk in de plaats van haar adoptiezus, nadat hun vader plotseling ziek is geworden”.

Meer over Octopath Traveler

Octopath Traveler is een turn-based role-playing videogame ontwikkeld door Square Enix, in samenwerking met Acquire, en uitgegeven door Nintendo voor de Nintendo Switch. De game werd wereldwijd uitgebracht op 13 juli 2018.

Octopath Traveler is een rollenspel met een grafische esthetiek, bekend als “HD-2D”. Door de ontwikkelaars gedefinieerd als een combinatie van 16-bits Super NES-achtige personagesprites en -texturen met veelhoekige omgevingen en high-definition effecten. Het spel zet spelers in de rol van een van de acht avonturiers, die elk hun reis op verschillende manieren beginnen. Elk personage komt uit verschillende delen van de wereld.

Ad