Oddballers – Launch trailer

Oddballers – Launch trailer

Een launch-trailer voor de nieuwe partygame Oddballers voor de Nintendo Switch is uitgebracht door Ubisoft. De game is zojuist live gegaan.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Oddballers

Manipuleer je tegenstanders in dit absurde gezelschapsspel voor meerdere spelers met overduidelijk oneerlijke strategieën!

Kenmerken

  • Speel een nieuwe variant van bestraffende trefbal: je moet alles vermijden, blokkeren en grijpen om naar de gezichten van je tegenstanders te gooien. en gebruik de omgeving om tegenstanders te vernietigen met behulp van tennisballenwerpers, dodelijke gastanks of elektrische barrières.
  • Accepteer de absurditeit: elke arena heeft zijn eigen reeks furieuze minigames en regels, en daar kan van alles gebeuren! Van teamgevechten tot last-person-standing-games, vluchten voor je leven terwijl je een haankostuum aantrekt, of zelfs tegenstanders uitschakelen met verse vis.
  • Stel je vrienden op de proef: test je vaardigheden (en relaties) lokaal of online! Speel online tegen vijf andere concurrenten of in je woonkamer met maximaal vier andere spelers.
  • Verander het speelveld: elke scène, die varieert van landelijke boerderijen tot kustgemeenschappen tot idyllische eilanden, heeft meer dan 20 verschillende arena’s en speciale minigames voor extra entertainment.
  • Pas je personage aan: pas je personage van top tot teen aan met honderden humoristische kleding, kapsels en andere kenmerken om de beste verschijning in de arena te krijgen. Elke minigame kan worden aangepast aan jouw voorkeuren en je kunt zelfs je favoriete dansbeweging kiezen om je verslagen vijanden te bespotten!

Digitale exemplaren van OddBallers zijn nu verkrijgbaar via de Nintendo Switch eShop.