Oddventure komt rond Q3 2022

Oddventure komt rond Q3 2022

Uitgever Pineapple Works en ontwikkelaar Infamous Rabbit hebben Oddventure aangekondigd, een eigenzinnige turn-based RPG met plannen voor lancering op Nintendo Switch.

Geïnspireerd door Earthbound en Undertale, heeft Oddventure spelers in de rol van een jong meisje genaamd Charlie die samen met haar jongere broer Bonzo vast komt te zitten in het vreemde Kingdom Of Luxia.

Het is de bedoeling dat het in het derde kwartaal van 2022 op de Nintendo Switch wordt uitgebracht en op 6 mei zal er een Kickstarter voor financiering worden gelanceerd; https://www.kickstarter.com/projects/oddventure/oddventure-rpg 

video
play-rounded-fill

Over Oddventure

Oddventure is een JRPG waarin je speelt als Charlie – een nihilistisch en rebels tienermeisje met woedeproblemen en sociale onhandigheid. Jouw zoektocht naar lastige jongere broer Bonzo is ook op zoek naar een weg naar huis.

De setting voor Charlie’s tegenslagen is het Kingdom of Luxia, een land dat rechtstreeks uit de sprookjes van de originele Grimm Brothers komt met een duistere, nietzscheaanse twist.

Belangrijkste kenmerken

  • Zinvolle keuzes – ELKE beslissing is belangrijk, soms op de meest onvoorspelbare manieren.
  • De vriendelijke JRPG waar niemand hoeft te sterven … maar dat wel kan. Op een vreselijke manier.
  • Talloze verborgen geheimen verwijzen naar popcultuur en sprookjes.
  • Bitterzoete komedie vermengd met wat gezelligheid en donkere humor.
  • Kikkermelk als betaalmiddel.
  • Een game-ervaring die je leven verandert.