Oddworld Collection aangekondigd in Europa, inclusief 3 games

Oddworld Collection aangekondigd in Europa, inclusief 3 games

Oddworld-fans kunnen binnenkort alle drie de games in één pakket voor Nintendo Switch pakken, aangezien uitgever Microids de Oddworld-collectie heeft aangekondigd.

Een Europese fysieke Nintendo Switch-release die Oddworld: New ‘n’ Tasty, Oddworld: Munch’s Oddysee en Oddworld: Stranger’s Wrath op één cartridge bevat. Het pakket wordt gelanceerd op 27 mei 2021.

Over Oddworld: New ‘n’ Tasty

De eerste van de drie titels is Oddworld: New ‘n’ Tasty, een remake van de originele PlayStation-release Oddworld: Abe’s Oddysee uit 1997. In New ‘n’ Tasty begint de heldhaftige Mudokan Abe aan zijn rebelse terugval tegen de snode, kapitalistische Glukkons, die van plan is om zowel Abe als zijn volk te veranderen in intergalactische voedingsmiddelen die het hele melkwegstelsel kunnen verspreiden. Dit eerste deel van de serie introduceerde spelers in het bizarre universum van Oddworld, evenals de niet-confronterende, puzzeloplossende, microbeheer-gameplay.

Over Oddworld: Munch’s Oddysee

De tweede titel in de Oddworld-collectie is Oddworld: Munch’s Oddysee uit 2001, waarin Munch wordt gezien, een Gabbit die op bijna uitsterven wordt gejaagd, en zijn pogingen om zichzelf en de weinige overgebleven Gabbits te bevrijden van een drijvend onderzoekslaboratorium onder toezicht van een wreed ras. bekend als Vykkers. Munch’s Oddysee zag de actie-overgang van 2.5D naar 3D, terwijl Munch (met een assist van Abe) zich een weg baant door het laboratorium in een poging de Vykkers van binnenuit neer te halen.

Over Oddworld: Stranger’s Wrath

En de laatste toevoeging aan de collectie is Oddworld: Stranger’s Wrath uit 2005. Deze titel met een westernthema neemt een grote zijstap ten opzichte van zijn voorgangers en omarmt een dubbele third-person shooter-gameplay en behoudt tegelijkertijd een deel van het platform en de puzzelactie van zijn broeders. Als “The Stranger” sporen spelers gezochte ongedierte op en schakelen ze uit, terwijl ze een breed scala aan locaties uit het Oddworld-universum verkennen.

Momenteel zijn er geen aanbiedingen voor een Noord-Amerikaanse uitgave van dit pakket.

Ad