Oddworld: Munch’s Oddysee komt op 14 mei

Oddworld: Munch’s Oddysee komt op 14 mei

Klaar om de laatste Gabbit-soort te redden en een zakelijke mep te trappen? Een ander item in de razend populaire Oddworld-sage is nu onderweg!

Zoals gepest door een ESRB-lijst, komt Oddworld: Munch’s Oddysee op 14 mei 2020 naar de Nintendo Switch eShop. Deze geremasterde poort zal alle gekke platforming van de originele klassieker bevatten – nu met een zijdezachte 60 fps en in scherpe HD !

Een fysieke release is ook in de maak en zal later in 2020 worden gelanceerd.

video

Over Oddworld: Munch’s Oddysee

Spelers begeleiden Mudokon-kampioen Abe en zijn aquatische Gabbit-partner Munch in Oddworld’s derde avontuur, waarbij ze speciale paranormale krachten, coole power-ups en andere speciale vaardigheden gebruiken om zich terug te betalen terwijl ze de laatste gabbit-eieren op Oddworld terugwinnen, die zijn verpakt in een blikje gabbiar.

Belangrijkste kenmerken

 • Speel als een team – Spelers gebruiken Munch en Abe samen om hun weg te vinden door de beproevingen van Oddworld. Benut de unieke sterke punten van beide personages:
  • Abe – Abe kan klimmen en springen om nieuwe gebieden te bereiken en dan rennen om te ontsnappen aan gevaarlijke vijanden. Als al het andere faalt, chant dan om de ziel van de vijand over te nemen en gebruik hun geweren om een ​​pad naar veiligheid vrij te maken.
  • Munch – Munch kan zwemmen in de nieuwe rijken van Oddworld. Als je op de grond zit, rits dan samen met een rolstoel aan. Moet u wat krakende slogs uit de weg ruimen? Gebruik gewoon de handige poort van de afstandsbediening van Munch om de kraan aan te steken en die Sloggies in hun pen te laten vallen.
 • Speciale paranormale krachten – De paranormale krachten van Munch en Abe kunnen hun bereik vergroten en anderen ertoe brengen het vuile werk te doen:
  • As Abe – Laat het gezang van Abe brullen om bezit te nemen van een Big Bro Slig die een geweer draagt ​​en bijna alles uit de weg ruimt. Abe kan spooce of spirituele kracht gebruiken die is verkregen door Spooce-struiken te oogsten ook gebruiken om andere wezens te bezitten, maar waarom klein denken?
  • As Munch – Als Abe iemand niet kan betoveren om de klus te klaren, kan Munch zijn handige poort voor de afstandsbediening gebruiken om nabijgelegen machines, waaronder kranen, en Anesthesie-bots van 50 kaliber te kapen om de echt zware obstakels aan te pakken. </ li>
 • Power-ups – Elk vriendelijk personage dat je kunt vinden, wordt een vechtende bondgenoot, Fuzzles, Mudokons … Moet je snel ergens komen of over een muur heen komen, zoals nu? Gebruik Oddworld’s power-ups voor consumenten zoals Expresso en Bounce om de vaardigheden van Munch en Abe te versterken om coole moves uit te voeren. Voor de meer directe benadering, bezit vijanden van hoog kaliber wapens.
 • Oddworld, nu in “Nieuwe en verbeterde 3D!” – Het is een geheel nieuwe Oddworld, met weelderige rivieren, torenhoge bergen en honderden bomen die bloeien of sterven.
 • Interactie met tientallen verschillende Oddball-races – Gebruik GameSpeak om Oddworld’s Inhabitants van de zwaarbewapende Big Bro Sligs naar de schattige maar meedogenloze Fuzzles te krijgen) om lastige taken uit te voeren of vijanden gewoon te verslaan. 
 • “Frustration Free” Gaming – Oddworld’s nieuwe intelligente filmische camera, automatisch richtsysteem en no-stick navigatiesysteem maken spelen een fluitje van een cent! Plus met gemakkelijke QuikSave en grenzeloze levens, hebben spelers genoeg kansen om elke situatie aan te gaan … hoe vreemd ook!
Ad