Oddworld: Munch’s Oddysee Limited Edition komt 25 Augustus

Oddworld: Munch’s Oddysee Limited Edition komt 25 Augustus

Microids kondigde de releasedatum aan voor de fysieke editie van Oddworld: Munch’s Oddysee in het westen.

De game wordt uitgebracht op 25 augustus 2020 in Noord-Amerika en 27 augustus in Europa. De Limited Edition wordt geleverd met een sleutelhanger, stickervel en lenticulaire doos.

Oddworld Inhabitants Inc. en Microids werken samen om aan te kondigen dat de fysieke versie van het klassieke spel Oddworld: Munch’s Oddysee op 25 augustus in de VS en 27 augustus in Europa in zowel standaard- als gelimiteerde edities zal verschijnen.

video
play-rounded-fill

Oddworld: Munch’s Oddysee is momenteel beschikbaar in de Nintendo eShop voor Nintendo Switch en is een avonturenspel met een ecologisch hart dat is geport naar ‘s werelds meest innovatieve en populaire handheld, tafelblad en traditionele alles-in-één spelconsole. </ p >

Voor Oddworld-fans omvat de Limited Edition:

  • De game Oddworld: Munch’s Oddysee
  • Een exclusieve gelimiteerde doos en een lenticulaire met een uniek ontwerp
  • Een unieke afdruk van de sleutelhanger van Munch’s voet
  • Een complete set stickers in beperkte oplage die Abe, Munch, het beroemde blikje en meer vertegenwoordigen …
  • En goed nieuws!

De stemmen voor Oddworld: Munch’s Oddysee zijn binnenkort beschikbaar in het Frans, Duits, Spaans en Italiaans via gratis DLC!

Oddworld: Munch’s Oddysee-verhaallijn:

Het verhaal begint als je speelt als een Gabbit genaamd Munch, de held van de Oddest Oddysee van allemaal. Het geluk van Munch staat op het punt te veranderen – in het ergste.

Hoe zou je je voelen als je je been brak in een valstrik, werd ontvoerd door zielloze wetenschappers, een buitenaards apparaat in je schedel had geïmplanteerd en ontdekte dat je ras met uitsterven was opgejaagd?

Vanwege de rijke verscheidenheid aan consumentenproducten die zijn afgeleid van de Gabbit-soort, is hun erfenis bijna ten einde. Voor de amfibische Gabbit is er maar één eenzaam persoon die overleeft. Het zal echter niet worden opgemerkt waar men zo’n Gabbit zou kunnen vinden. Deze is momenteel een gevangen proefpersoon binnen de vreselijke testfaciliteit voor dieren die bekend staat als Vykkers Labs. Het is aan jou om Munch te begeleiden in zijn pogingen om mede-testwezens te redden. Deze beestjes zullen Munch voor altijd trouw zijn en op zijn beurt zijn ontsnapping mogelijk maken.

Eenmaal gratis werkt Munch samen met Abe en samen worden ze geleid door de wijsheid van de Almachtige Rozijn. Ze worden geïnformeerd over hoe ze hun doelen kunnen bereiken, maar om dat te doen, moeten ze samenwerken. Voor Munch is het zijn droom om zijn soort terug te brengen van de rand van uitsterven. Voor Abe is het om zijn Mudokon-maatjes te redden.

Je kunt ‘schakelen’ tussen Munch en Abe, afhankelijk van de situatie. Met behulp van speciale paranormale krachten, coole power-ups en andere speciale vaardigheden om de Vykkers terug te betalen, gingen Abe en Munch op zoek naar de laatste gabbit-eieren op Oddworld, die zijn verpakt in een blikje gabbiar.

Mogelijk helpt Odd u!

Ad