Oddworld: New ‘n’ Tasty komt in Oktober

Oddworld: New ‘n’ Tasty komt in Oktober

Oddworld: New ‘n’ Tasty komt in oktober naar het Nintendo Switch-platform. De idiote platformgame werd aangekondigd voor de Nintendo Switch door uitgever Microids , die ook een fysieke versie van de game in beperkte oplage onthulde.

Over Oddworld: New ‘n’ Tasty

Verken oude ruïnes, ontwijk vleesetende beesten en ontwijk schietgrage bewakers als Abe, de originele Oddworld-held in deze liefdevol opnieuw vormgegeven, vanaf de grond opgebouwd en volledig opnieuw samengestelde kijk op het klassieke avontuur Oddworld: Abe’s Oddysee. </ p >

Eens een gelukkige vloerwaxer in Oddworld’s grootste vleesverwerkingsfabriek, stuit Abe op het geheime plan van zijn baas om de slavenarbeiders van de fabriek om te zetten in het nieuwste in de RuptureFarms Tasty Treats-lijn van nieuwe vleessnacks.

Abe moet nu zijn eigen huid redden van de slijpers, maar simpelweg ontsnappen aan de vleesboerderij is slechts het begin van zijn Oddysee – want veel gevaren wachten Abe op zijn reis om zijn lot te ontdekken.

Vanaf nul opgebouwd, geniet van nieuwe adembenemende beelden, verbeterde audio en verbeterde, diepere gameplay terwijl New ‘n’ Tasty de originele Oddworld-game nieuw leven inblaast met behulp van de nieuwste technologie van de volgende generatie.

Ad