Oddworld: Soulstorm – Release Datum en Gameplay

Oddworld: Soulstorm – Release Datum en Gameplay

Microids zei eerder dit jaar dat Oddworld: Soulstorm – Odditimized Edition naar Nintendo Switch komt. We kunnen nu een datum in onze agenda zetten voor de release. Volgens Microids zal de game debuteren op de Nintendo Switch op 27 oktober 2022 in Europa en op 8 november 2022 in Noord-Amerika.

video
play-rounded-fill

Over Oddworld: Soulstorm

Een nieuwe dreiging duikt op wanneer 300 onlangs bevrijde slaven hun ontsnapping uit het industriële complex RuptureFarms vieren. Ze zullen snel beseffen dat ondanks het feit dat hun lichamelijke banden zijn verbroken, ze nog steeds niet echt vrij zijn.

Doe mee met de revolutie terwijl je Abe, de redder van het volk, meeneemt op een schijnbaar onoverkomelijke zoektocht naar de waarheid over de decennia van valse informatie en verkeerde informatie die zijn volk hebben geïndoctrineerd.

Ontgrendel elk van de vier mogelijke uitkomsten voor dit epische verhaal door op zoek te gaan naar materialen om sterke gereedschappen te maken, je mensen te bewapenen en te kiezen of je de oppositie direct of heimelijk wilt aanpakken.

Zal Abe in staat zijn zijn metgezellen vrij te laten en op tijd te genezen? Welke extra verschrikkingen zullen ze tegenkomen op hun verschrikkelijke reis door dorre kloven, verlaten mijnen, enorme containerwerven en uitgestrekte spoorwegterminals? Is dit pas de volgende stap op weg naar emancipatie, of is dit echt de laatste stap? De enige die hen de motivatie kan geven om dit te doen, ben jij.

Action-Adventure Platformer: een platformgame die het genre vooruithelpt door RPG-lite-aspecten toe te voegen en spelers de vrijheid te geven om rustig of agressief te spelen.

Het verhaal belicht de paradoxen die inherent zijn aan de menselijke conditie via een duister plot en een verwrongen gevoel voor komedie.

2.9D: in plaats van te worden beperkt tot de gebruikelijke side-scrolling platformgame-ervaring, kunnen spelers epische locaties van enorme omvang verkennen door de wereld te betreden.

Quarma (denk aan Karma): Quarma is een realtime feedbacksysteem dat je in-game gedrag weerspiegelt en van invloed is op hoe het spel verloopt.

Pickpocket-vijanden, overval lockers en graaf door vuilnisbakken om grondstoffen te verzamelen in de aasetereconomie. Je kunt ze bij automaten inruilen voor goederen die je meer vrijheid geven in hoe je besluit de talloze obstakels van het spel te overwinnen.

Knutselen: je kunt wapens en gereedschappen maken om tegen vijanden en obstakels te gebruiken door weggevangen materialen en automaatgoederen te gebruiken.

Kracht in aantallen: de opstand wordt sterker naarmate je meer volgers weet te redden. Geef je fans iets dat je hebt gemaakt. Je mag kiezen of ze agressief of passief zullen zijn.

Platform actie-avonturenspel in 2.9D. De eerste playthrough duurt 15 uur. Prestatiezoekers en perfectionisten kunnen gemakkelijk tientallen uren spelen.

Leaderboards: alle niveaus bevatten een tellingssysteem, klassementen, prestaties en badges.

Ad