Officieel Project Piplup Twitter – Meer details in de toekomst

Officieel Project Piplup Twitter – Meer details in de toekomst

We wisten van Pokemon Brilliant Diamond / Shining Pearl en Pokemon Legends Arceus, maar het lijkt erop dat fans van de Sinnoh-regio op het punt staan ​​nog meer te ontvangen!

Project Piplup?

The Pokemon Company heeft een officieel Twitter-account gelanceerd met de naam Project Piplup. Hoewel details over het nieuwe project nog erg schaars zijn, belooft het account nieuwe initiatieven die de charme van de Penguin Pokemon Piplup zullen verspreiden.

Piplup staat in Japan bekend als Pochama en is de starter van het watertype die de speler kan kiezen in Pokemon Diamond en Pearl, naast de starter van het type Grass Turtwig en de starter van het type Fire Chimchar.

Net als elke andere starter-Pokemon kent Piplup twee evolutiefasen. De middelste fase is Prinplup en de laatste evolutie verandert het in Empoleon, dat ook een extra staalsoort krijgt.

Piplup zal beschikbaar zijn als een van de drie starters in Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl, remakes van de DS-games Pokemon Diamond en Pearl.

Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl zullen eind 2021 gelijktijdig wereldwijd op Nintendo Switch worden uitgebracht.

Andere projecten

The Pokemon Company had in 2017 ook Project Eevee, dat uiteindelijk werd uitgebreid met verschillende promoties, evenementen en merchandise. We zullen moeten afwachten of Piplup evenveel aandacht krijgt.