Officiële reclame vergelijkt New Super Mario Bros. U Deluxe met het echte leven

Officiële reclame vergelijkt New Super Mario Bros. U Deluxe met het echte leven

De nieuwste trailer voor New Super Mario Bros. U Deluxe vergelijkt een aantal van de in-game platform-elementen met activiteiten uit het echte leven.

Onder andere activiteiten zoals springen over een plas, huppelen over een zebrapad, sleeën over een heuvel, schaatsen, rotsklimmen, een hond uitlaten en zelfs een balletroutine uitvoeren.

video

Over New Super Mario Bros. U Deluxe

Geniet van 164 levels voor maximaal vier spelers, altijd en overal in New Super Mario Bros. U Deluxe op Nintendo Switch!

ALTIJD CLASSIC SUPER MARIO, ALTIJD, OVERAL MET IEDEREEN!

Ren, spring en stamp je een weg door meer dan 160 2D zijwaarts scrollende levels in traditionele Super Mario-stijl met New Super Mario Bros. U Deluxe voor Nintendo Switch!

Maximaal vier spelers kunnen samenwerken om munten te pakken en vijanden omver te werpen op weg naar de doelpaal, of zien wie het meeste goud kan vangen in hectische, vriendelijke en vooral leuke concurrentie!

PRINSES PEACH HEEFT JOUW HULP NODIG!

Bowser, Bowser Jr. en de Koopalings hebben het hele kasteel van Peach overgenomen en hebben Mario en vrienden naar de verste uithoeken van het Mushroom Kingdom gesmeten.

Doe het alleen of verzamel enkele vrienden en oversteek oceanen, woestijnen, moerassen en sneeuwvelden om er te komen. Wat je ook doet, zorg dat je een einde maakt aan de slechte plannen van Bowser!

VIJF HELDEN OM VAN TE KIEZEN!

Mario, Luigi en Toad zijn er allemaal, en alsof dat nog niet genoeg is, doen Nabbit en Toadette ook mee met het plezier. Nabbit neemt geen schade op van vijanden, wat echt van pas kan komen. En als Toadette op krachten komt met een Super Crown, transformeert ze in Peachette!

HET IS LUIGI’S TIJD OM TE GLANZEN!

Zin in een steilere uitdaging? Luigi’s eerste hoofdrol in een platformavontuur, New Super Luigi U, krijgt ook de deluxe behandeling en zit volgepakt!

In dit avontuur is Luigi de ster van de show! Met levels die moeilijkere uitdagingen bevatten en slechts 100 seconden op de klok, zul je het op de proef moeten stellen om op tijd bij de doelpaal te komen!

Nieuwe Super Mario Bros. U Deluxe zal wereldwijd op 11 januari 2019 worden uitgebracht voor Nintendo Switch.

Ad