Olija Animated Trailer

Olija Animated Trailer

Devolver Digital onthulde eerder Olija – een frisse indietitel die later dit jaar naar Nintendo Switch en andere grote platforms gaat.

IGN heeft een nieuwe geanimeerde trailer voor de game gedeeld, waarin de hoofdpersoon vecht tegen mensachtige gruwelen in een buitenaards landschap.

Olija ziet spelers die vastzitten en proberen te ontsnappen aan een dodelijk eiland – met de hulp van een mystieke en dodelijke harpoen!

video

Over Olija

Olija is een spel over de zoektocht van Faraday, een man die schipbreuk leed en vervolgens vastzat in het mysterieuze land van Terraphage. Gewapend met een legendarische harpoen proberen hij en andere schipbreukelingen dit vijandige land te verlaten om naar hun thuisland terug te keren.

Door avontuurlijke verkenning, vertelling en vlijmscherpe gevechten ontdekt de speler een vreemde wereld en zijn inwoners, waaronder Olija, een raadselachtige dame waaraan Faraday zich na verloop van tijd gebonden voelt. Geïnspireerd door roekeloze verhalen en filmische avonturengames, is Olija een verhaal over het omgaan met het onbekende in tegenspoed.

Belangrijkste kenmerken

  • Verken een mysterieuze en handgemaakte wereld die is geïnspireerd door de legendes van de zeeman en de Aziatische fantasie.
  • Gebruik de harpoen van legendes en heroverweeg beweging door middel van platformen, puzzelen en vechten.
  • Red mede schipbreukelingen en ontmoet nieuwsgierige personages om meer te weten te komen over Terraphage en de raadselachtige Olija.
  • Prachtige melancholische soundtrack geïnspireerd door flamenco, lo-fi en traditionele Japanse muziek.
  • Maak magische hoeden!
Ad