OlliOlli Switch Stance Compilation komt 14 februari

OlliOlli Switch Stance Compilation komt 14 februari

De officiële Nintendo-site heeft onthuld dat we een OlliOlli-compilatie krijgen op de Nintendo Switch. Die op 14 februari in de eShop aankomt, wat iets meer dan een maand is.

De compilatie omvat OlliOlli en OlliOlli2: Welcome to Olliwood.

video
play-rounded-fill

OlliOlli Switch Stance Compilation

Met meer dan 75 awards en nominaties waaronder BAFTA Best Sports Title 2015, bevat OlliOlli: Switch Stance zowel OlliOlli als OlliOlli2: Welcome to Olliwood – samenbrengen van de bepalende Skateboarding Series van deze generatie!

OlliOlli maakt het Nintendo Switch debuut en combineert verslavende een-leven-gameplay met meer dan 120 tricks en grinds om 50 slinkse levels, 250 Challenges, Spots Mode en Daily Grind tegen te komen. Niet genoeg voor jou? Voltooi alle uitdagingen om de supervaardige RAD-modus te ontgrendelen!

Verzamel de grootste en coolste combo’s en zorg ervoor dat je landing perfect verloopt om de klassementen te bepalen.

De iconische skater gaat helemaal op groen scherm met een verbluffende nieuwe look in OlliOlli2: Welcome to Olliwood, pluk je van de straat en laat je vallen in het midden van de meest dramatische filmlocaties van het grote scherm!

Het vervolg beschikt over alle nieuwe Ramps en Epic Hills die ruimte bieden voor monsterlijke lucht en meerdere routes. Verder is het combo-systeem van OlliOlli2 uitgebreid. De vreugde van handleidingen, Reverts, Revert Manuals en Grind Switching geeft u meer controle en expressie dan ooit tevoren.

De geheiligde ‘Tricktionary’ breidt zich ook uit met nieuwe specials waaronder 540 Shove-its, Anti-Casper Flips en Darkslides.

Dit alles met nog eens 5 unieke werelden, 50 niveaus en 250 uitdagingen om door te scheuren. Daily Grind, Spots Mode en RAD Mode maken ook een terugkeer naar top het allemaal!

Ad