OlliOlli World aangekondigd voor komende winter

OlliOlli World aangekondigd voor komende winter

De eenvoudige maar elegante OlliOlli-skateboardgames staan ​​klaar voor een roadtrip van epische proporties, want tijdens de Indie World Showcase onthulde Roll7 OlliOlli World – een nieuwe skateboardactieplatformer waarin spelers Radland ontdekken, waar ze allerlei kleurrijke vrienden en meer zullen ontmoeten.

video

Over OlliOlli World

Draai en stroom door de levendige en levendige wereld van Radland, ontmoet kleurrijke personages terwijl je grind, trick en lucht je een weg banen om de mystieke skategoden te ontdekken tijdens je zoektocht naar Gnarvana.

Doorkruis een heerlijke en vreemde wereld terwijl je missies en uitdagingen aangaat en onderweg nieuwe vrienden maakt. Pas het uiterlijk, de trucs en de stijl van je personage aan terwijl je verkenbare levels ervaart met meerdere paden die een scala aan mogelijkheden bieden om spelers uit te drukken. Daag de wereld uit in competities of daag een vriend uit om je beste trucs te verslaan op een van de miljoenen deelbare niveaus. Ervaar de toegankelijkheid, diepte en vrijheid van de speler terwijl je in de kenmerkende flow-state-gameplay van OlliOlli World duikt.

OlliOlli World is de derde inzending in de veelgeprezen OlliOlli-serie van Roll7, de BAFTA en meermaals bekroonde onafhankelijke studio.

Belangrijkste kenmerken:

  • Welkom bij Radland !: Maak een reis door een weelderige skateboard-utopie die tot de nok toe gevuld is met excentrieke personages en levendige locaties die smeken om ontdekt te worden. Vind je grind in Inflatable Alley of blaas door Los Vulgas om nieuwe paden, nieuwe side-quests, geweldige beloningen en epische trick-mogelijkheden te ontdekken. Allemaal perfect aangevuld door een zorgvuldig uitgekozen compilatie van IDM- en Electronica-tracks.
  • Speel op jouw niveau: superstrakke besturing gecombineerd met zeer verfijnde gameplay om een ​​zijdezachte rit te garanderen. Geen professional? Maak je geen zorgen – OlliOlli World verwelkomt je met open armen, waardoor nieuwe spelers straten kunnen afbreken en zieke methodegrijpers kunnen uithalen zonder bang te hoeven zijn de stoeprand met hun gezicht te planten. Denk je dat je hebt wat nodig is? Behaal meesterschap door middel van miljoenen unieke levels in sandbox-modus of neem het op tegen rivalen over de hele wereld in competities met een enorm diep combo-systeem met meer dan 100 bewegingen om te beheersen en te combineren in je strijd om de hoogste score.
  • Vrijheid van meningsuiting: cruise door Radlands epische skate-haven en bewijs je vaardigheden om speciale beloningen te ontgrendelen waarmee je het uiterlijk, de trucs en de stijl van je personage kunt aanpassen. Wil je skaten in je teenslippers … ga ervoor. Wil je een hommels onesie dragen… ok dan… geen oordeel. In OlliOlli World, zolang je aan boord bent, kan alles!

OlliOlli World komt ergens in de winter naar de Nintendo Switch.

Ad