OlliOlli World cinematic trailer

OlliOlli World cinematic trailer

Een nieuwe filmische teaser voor OlliOlli World, volledig met de hand gemaakt, is uitgebracht door uitgever Private Division en ontwikkelaar Roll7. Het komt net op tijd aan voor de release van de game volgende maand.

video
play-rounded-fill

Over OlliOlli World

Op je reis naar Gnarvana, grind, trick en lucht je een weg door het kleurrijke rijk van Radlandia en ontmoet je kleurrijke mensen terwijl je grind, trick en lucht je een weg baant om de magische skategoden te ontdekken. Ga doelen en uitdagingen aan en ontmoet nieuwe vrienden terwijl je door een kleurrijk en vreemd universum reist. Pas het uiterlijk, de technieken en de stijl van je personage aan terwijl je levels verkent met verschillende paden die spelers op verschillende manieren kunnen uitdrukken. In Leagues neem je het op tegen de rest van de wereld of daag je een buddy uit om je grootste stunts te verslaan op een van de miljoenen deelbare levels. Terwijl je je onderdompelt in OlliOlli World’s karakteristieke flow-state-gameplay, zul je de toegankelijkheid, diepte en spelerflexibiliteit opmerken.

Roll7, de BAFTA en meermaals bekroonde onafhankelijke onderneming, heeft OlliOlli World uitgebracht, het derde deel in de veelgeprezen OlliOlli-serie.

Functies

  • Groeten van Radlandia! : Maak een reis door een weelderig schaatsparadijs vol met unieke persoonlijkheden en lichtpuntjes die schreeuwen om ontdekt te worden. Ontdek nieuwe gangen, nieuwe zijmissies, rad-prijzen en enorme trick-mogelijkheden in Inflatable Alley of knal Los Vulgas neer. Dit alles wordt prachtig aangevuld met een goed samengestelde selectie van IDM- en Electronica-muziek.
  • Speel in je eigen tempo: een zijdezachte rit wordt verzekerd door superstrakke besturing en zeer goed afgestemde gameplay. Ben je een beginner? Maak je geen zorgen, OlliOlli World verwelkomt nieuwkomers met wijde armen, laat ze door de straten scheuren en geweldige techniekgrepen doen zonder bang te hoeven zijn om de stoeprand te betreden. Geloof je dat je hebt wat nodig is? Beheers in de sandbox-modus miljoenen unieke levels, of speel tegen concurrenten van over de hele wereld in competities met behulp van een enorm geavanceerd combosysteem met meer dan 100 technieken om je te beheersen en te combineren in je bod voor de beste score.
  • Individualiteit: vaar door Radlandia’s gigantische skate-paradijs en laat je talenten zien om unieke prijzen te winnen waarmee je het uiterlijk, de stunts en de stijl van je personage kunt aanpassen. Ga je gang en skate in je slippers. Als je een hommel-onesie wilt dragen, ga je gang… niemand zal je veroordelen. Alles kan in OlliOlli World, zolang je maar aan boord bent!

Op 8 februari 2022 wordt OlliOlli World uitgebracht op Nintendo Switch.

Ad