OlliOlli World – Finding the Flowzone DLC uitbreiding

OlliOlli World – Finding the Flowzone DLC uitbreiding

Finding the Flowzone is de tweede en laatste uitbreiding voor OlliOlli World. Het werd aangekondigd door Private Division en Roll7. Op 2 november 2022 kunnen mensen die een Nintendo Switch bezitten deze krijgen.

video
play-rounded-fill

Over Finding the Flowzone DLC

Find the Flowzone is de coolste zoektocht die je zult ondernemen in OlliOlli World’s laatste oplopende avontuur. Sluit je aan bij de dappere Radmospheric Three, die bestaat uit Squid, Licht en Professor Planks. Ze werken samen om te voorkomen dat B.B. Hopper, een zakenkikker, de naar verluidt verborgen stad in de lucht gebruikt voor zijn eigen gewin. Terwijl je door deze verbazingwekkende hoogten beweegt, pak je kaartstukken om de weg te vinden naar het legendarische verloren eiland dat de skategoden zelf hebben gebouwd. Dankzij Gail Force, de god van het stormschaatsen, kun je de nieuwe Windzones berijden om de gekste luchttrucs uit te voeren.

Windzones bieden je veel verschillende uitdagingen en laten je serieuze lucht happen. Bereid je voor op enorme windstoten die je op verschillende manieren in elk level omhoog of uit de koers zullen duwen. In deze nieuwste uitbreiding kun je de wind gebruiken om hoogtes te bereiken waar je duizelig van wordt en coole trucs in de lucht uit te voeren terwijl je door de lucht vliegt.

Finding the Flowzone, onderdeel van OlliOlli World, wordt op zichzelf verkocht voor $ 9,99.

Fans kunnen ook een speciale versie van de game genaamd OlliOlli World Rad Edition kopen voor $ 44,99. Dit wordt geleverd met het basisspel, OlliOlli World: VOID Riders, Finding the Flowzone en het digitale cosmetische item “Close Encounter Skate Deck”.