OlliOlli World komt 8 Februari 2022

OlliOlli World komt 8 Februari 2022

Tijdens Indie World Showcase hebben uitgever Private Division en ontwikkelaar Roll7 onthuld dat OlliOlli World op 8 februari 2022 naar de Nintendo Switch zal rollen. spelers die Radland verkennen – waar ze allerlei kleurrijke vrienden zullen ontmoeten op hun reis om skateboardverlichting te bereiken!

video

Over OlliOlli World

OlliOlli World is een gewaagde nieuwe actie-platformgame voor skateboarden die barst van de persoonlijkheid. Draai en vlieg door de levendige en levendige wereld van Radlandia, ontmoet kleurrijke personages terwijl je je een weg baant, bedriegt en lucht om de mystieke skategoden te ontdekken tijdens je zoektocht naar Gnarvana.

Doorkruis een heerlijke en vreemde wereld terwijl je missies en uitdagingen aangaat en onderweg nieuwe vrienden maakt. Pas het uiterlijk, de trucs en de stijl van je personage aan terwijl je verkenbare niveaus ervaart met meerdere paden die een scala aan mogelijkheden bieden voor spelerexpressie. Daag de wereld uit in competities of daag een vriend uit om je beste trucs te verslaan op een van de miljoenen deelbare niveaus. Ervaar de toegankelijkheid, diepte en spelersvrijheid terwijl je in de kenmerkende flow-state-gameplay van OlliOlli World duikt.

OlliOlli World is het derde deel in de veelgeprezen OlliOlli-serie van Roll7, de BAFTA en meermaals bekroonde onafhankelijke studio.

Belangrijkste kenmerken:

Welkom bij Radlandia!: maak een reis door een weelderige skateboard-utopia die tot de rand gevuld is met excentrieke personages en levendige locaties die erom vragen ontdekt te worden. Vind je sleur in Inflatable Alley of blaas Los Vulgas om nieuwe paden, nieuwe zijmissies, rad-beloningen en epische trick-mogelijkheden te ontdekken. Allemaal perfect aangevuld met een zorgvuldig uitgekozen compilatie van IDM- en Electronica-tracks.

Speel op jouw niveau: superstrakke besturing gecombineerd met zeer verfijnde gameplay om een ​​zijdezachte rit te garanderen. Geen prof? Maak je geen zorgen – OlliOlli World verwelkomt je met open armen, zodat nieuwe spelers straten kunnen afbreken en zieke methodegrepen kunnen uitvoeren zonder bang te hoeven zijn om de stoeprand te betreden. Denk je dat je hebt wat nodig is? Bereik meesterschap door miljoenen unieke levels in de sandbox-modus of neem het op tegen rivalen over de hele wereld in competities met een enorm diep combosysteem met meer dan 100 bewegingen om te beheersen en te combineren in je strijd om de hoogste score.

Vrijheid van meningsuiting: cruise door Radlandia’s epische skate-haven en bewijs je vaardigheden om speciale beloningen te ontgrendelen waarmee je het uiterlijk, de trucs en de stijl van je personage kunt aanpassen. Wil je skaten op je teenslippers… ga ervoor. Wil je een hommel-onesie dragen … ok dan … geen oordeel. In OlliOlli World is alles mogelijk zolang je aan boord bent!

Ad