OlliOlli World – Oxenfree crossover

OlliOlli World – Oxenfree crossover

Als onderdeel van een nieuw project komen de werelden van OlliOlli World en Oxenfree samen.

Private Division en Roll7 hebben hun krachten gebundeld met Night School Studio om de VOID Riders DLC voor OlliOlli World te vieren. Via de Gnarvana Portal kunnen spelers nu door een procedureel gegenereerd level in OlliOlli World skaten. Dit opent een gloednieuwe remix van Nikitch van “Beacon Beach” van scntfc van Oxenfree.

Oxenfree crossover

Je kunt naar de inhoud gaan door naar Gnarvana Portal te gaan en de code MV32FR33 in te voeren. Maar onthoud dat je naar Biome 4 moet gaan en Sketchside moet verslaan voordat je dat kunt doen.

Over OlliOlli World

Flip en vlieg door de heldere en kleurrijke wereld van Radlandia, waar je kleurrijke personages ontmoet terwijl je je een weg baant naar Gnarvana door de mysterieuze skategoden te vinden. Verken een leuke en vreemde wereld terwijl je missies en uitdagingen aangaat en nieuwe vrienden maakt. Je kunt het uiterlijk, de trucs en de stijl van je personage veranderen, en je kunt levels verkennen met meerdere paden die je veel manieren bieden om jezelf uit te drukken. In Leagues kun je de hele wereld uitdagen, of je kunt een vriend uitdagen om je beste trucs uit te halen op een van de miljoenen niveaus die kunnen worden gedeeld. In de flow-state-gameplay van OlliOlli World kun je zien hoe gemakkelijk het is om te spelen, hoe diep het is en hoe vrij je bent als speler.

Sinds de release in februari is OlliOlli World nu beschikbaar op Nintendo Switch met de betaalde VOID Riders DLC.

Oxenfree kwam in 2017 uit voor het systeem en Oxenfree II: Lost Signals komt in 2022 uit.

Ad