OlliOlli World – VOID Riders DLC

OlliOlli World – VOID Riders DLC

VOID Riders, de eerste van twee uitbreidingen voor de skateboard-actieplatformer OlliOlli World, werd gelanceerd door uitgever Private Division en ontwikkelaar Roll7. Het zal beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch op 15 juni 2022.

video
play-rounded-fill

Over VOID Riders

Buitenaardse wezens Sair’Rah, Khehvyn en Pftangxi zijn op Radlandia gekomen op zoek naar schaatsende exemplaren voor de machtige Nebulord. OlliOlli World: VOID Riders laat je kennismaken met een hele nieuwe wereld van obstakels en ruimtetijdperk-uitrusting terwijl je je voorbereidt om de buitenaardse zone die bekend staat als de V.O.I.D. Voel de stroom terwijl je door de met sneeuw bedekte Cloverbrook schaatst, de spookachtige Sunshine Valley vermaalt en de stormachtige Burntrock verkent.

Terwijl je door Radlandia reist, raak je verstrikt in een buitenaardse ontvoering met behulp van een nieuw trekstraalmechanisme. Plak de landing en maak indruk op Nebulord met je buitenaardse flair, en je zou zomaar zijn favoriete skate-alien kunnen worden! In OlliOlli World’s nieuwste buitenaardse reis, kickflip naar de coolste regionen van de ruimte.

Over OlliOlli World

OlliOlli World is een gedurfde nieuwe actie-platformgame voor skateboarden met veel persoonlijkheid.

Flip en vlieg door Radlandia’s rijke en briljante universum en ontmoet kleurrijke personages terwijl je je een weg baant naar de magische skategoden tijdens je zoektocht naar Gnarvana. Reis door een prachtige en vreemde omgeving, voltooi doelen, uitdagingen en maak onderweg nieuwe vrienden. Pas het uiterlijk, de vaardigheden en de stijl van je personage aan terwijl je verkenbare niveaus verkent met verschillende paden die een breed scala aan kansen bieden voor de creativiteit van spelers. Daag een buddy uit om je beste trucs te verslaan op een van de miljoenen deelbare niveaus of daag de wereld uit in competities. Ervaar de toegankelijkheid, diepte en spelerflexibiliteit van OlliOlli World’s kenmerkende flow-state-gameplay.

OlliOlli World is het derde deel in Roll7’s veelgeprezen OlliOlli-serie. Roll7 is een BAFTA en meermaals bekroond onafhankelijk bedrijf.

Kenmerken

• Groeten uit Radlandia! : Maak een reis door een weelderig skateparadijs vol met unieke mensen en levendige gebieden die erom vragen om ontdekt te worden. Vind je groove in Inflatable Alley of raas door Los Vulgas om nieuwe gangen, spannende nevenmissies, geweldige prijzen en ongelooflijke trick-mogelijkheden te vinden. Dit alles wordt prachtig aangevuld met een met de hand geselecteerde verzameling IDM- en Electronica-melodieën.

• Speel in je eigen tempo: de combinatie van superstrakke besturing en goed afgestemde gameplay zorgt voor een zijdezachte rit. Geen professional? Maak je geen zorgen, OlliOlli World verwelkomt beginnende spelers met open armen en laat ze door straten scheuren en geweldige techniekgrepen doen zonder bang te hoeven zijn om de stoeprand te betreden. Geloof je dat je hebt wat nodig is? Beheers miljoenen unieke levels in de sandbox-modus of speel tegen concurrenten van over de hele wereld in competities met een enorm complex combosysteem met meer dan 100 technieken om je te beheersen en te combineren in je bod voor de hoogste score.

• Expressie: Vaar over Radlandia’s enorme skate-haven en laat je talenten zien om unieke prijzen te winnen waarmee je het uiterlijk, de stunts en de stijl van je personage kunt aanpassen. Als je op je teenslippers wilt skaten, ga je gang. Als je een hommel-onesie wilt dragen, ga je gang… geen oordelen. Alles is mogelijk in OlliOlli World, zolang je maar aan boord bent!

In de Nintendo Switch eShop kost OlliOlli World: VOID Riders $ 9,99. De OlliOlli World Rad Edition, een premium-editie van de game, is ook beschikbaar voor $ 44,99. Dit bevat de originele game, VOID Riders, en de verwachte tweede uitbreiding (verwacht voor eind 2022), evenals het downloadbare cosmetische item “Close Encounter Skate Deck.”