Omega Strikers Update 2.2: Surrender-systeem, wijzigingen in competitieve modus en meer

Omega Strikers Update 2.2: Surrender-systeem, wijzigingen in competitieve modus en meer

Samenvatting:

De nieuwste update voor Omega Strikers, versie 2.2, brengt spannende veranderingen met zich mee om de gameplay te verbeteren en de algehele ervaring te verbeteren. Deze update introduceert een nieuw overgavesysteem, veranderingen in de competitieve modus, de rangorde in de Pro League en verschillende aanpassingen aan de vaardigheden van Striker. Daarnaast zijn er updates voor kaarten en modi, bugfixes en de implementatie van een restitutiesysteem voor gamecontent. Laten we dieper ingaan op de details van de Omega Strikers 2.2-update.


Omega Strikers-update 2.2

De Omega Strikers 2.2-update is er, boordevol gameplay-verbeteringen en opwindende nieuwe functies. Spelers kunnen een boeiendere en evenwichtigere ervaring verwachten met de introductie van het overgavesysteem, wijzigingen in de competitieve modus, de Pro League-rangorde en nog veel meer.

Overgavesysteem

In de speltypen Normaal en Competitief hebben teams nu de mogelijkheid om zich over te geven tijdens de Awakening Draft-fase als ze minimaal 2 sets hebben verloren of een inactieve speler hebben. Voor overgave is een teamstemming vereist, met uitzondering van inactieve spelers. Als je je overgeeft, verlies je de wedstrijd en zak je in rang.

Auto Match Cancel-systeem

Het Auto Match Cancel-systeem detecteert inactieve spelers vroeg in een wedstrijd en annuleert deze automatisch. Spelers die een wedstrijd automatisch annuleren, krijgen sancties, vergelijkbaar met het verliezen van een wedstrijd. Deze straffen zijn ook van toepassing op hun vooraf gemaakte groepsleden. Als het echter de eerste keer is dat een automatische wedstrijd in de afgelopen 2 weken wordt geannuleerd, worden er geen boetes opgelegd.

Wijzigingen competitieve modus

Spelers boven de Challenger-rang kunnen niet langer naar de competitieve modus gaan in een vooraf ingestelde groep en moeten solo in de rij staan. Spelers in de solo-wachtrij van elke rang ontvangen nu een hogere minimale beoordelingswinst wanneer ze een wedstrijd winnen om minder ideale wedstrijden te compenseren. Minimale winstscores zijn verlaagd op het Challenger-niveau en hoger om het concurrentievermogen te behouden.

Introductie van Pro League-rangniveau

Het rangniveau van de Pro League is een spannende toevoeging aan Omega Strikers. Alleen de beste spelers in elke regio kunnen zich kwalificeren voor het Pro League-niveau. Om te promoveren naar de Pro League, moeten spelers minimaal 100 punten hebben in de Omega Tier. Het behalen van 100 punten in de Omega Tier is echter geen garantie voor automatische toegang tot de Pro League. Vanwege een beperkt aantal beschikbare plaatsen moeten spelers voor elke LP vechten om hun plaats in de prestigieuze Pro League veilig te stellen.

1. MVP-wijzigingen

De MVP-berekening in Omega Strikers heeft een flinke wijziging ondergaan. Er is niet langer een vermenigvuldiger die gebeurtenissen later in het spel gunstiger weegt voor het bepalen van de MVP aan het einde van het spel. Deze aanpassing zorgt voor een eerlijkere beoordeling van de prestaties van spelers tijdens de wedstrijd.

2. Restitutiesysteem voor gamecontent

Om spelers meer flexibiliteit te bieden, beschikt Omega Strikers nu over een restitutiesysteem voor gamecontent. Elk account begint met drie terugbetalingstokens die spelers kunnen gebruiken om in aanmerking komende inhoud terug te betalen. Gedetailleerde instructies over het gebruik van het restitutiesysteem zijn te vinden op de ondersteuningssite, waardoor een soepel en probleemloos proces wordt gegarandeerd.

3. Update van kaarten en modi

De kaarten Night Market en Oni Village hebben aandacht gekregen in deze update. Snelheidsboosts op deze kaarten zijn verfijnd om een ​​iets hogere boost te geven, wat resulteert in een meer consistente gameplay. Bovendien zijn de regels op deze kaarten aangepast om een ​​eerlijke en evenwichtige ervaring voor alle spelers te garanderen. Een opmerkelijke toevoeging is de oefenmodus, waarmee spelers hun vaardigheden kunnen verfijnen en indrukwekkende trickshots kunnen laten zien.

4. Striker-updates

Verschillende Strikers in Omega Strikers hebben aanpassingen en verbeteringen ondergaan. Ai.Mi, de populaire app-gebaseerde Striker, heeft enkele aanpassingen ondergaan om haar impact als keeper in evenwicht te brengen. Het primaire aanvalsbereik van Glitch.Pop is verkleind, wat zorgt voor een betere gameplay-balans. Asher’s Barrier Beam laat de kern niet langer onbedoeld door. Era’s Flutter Fly-vaardigheid past nu correct de volledige duur van de verbetering toe. Juliette’s Flame Flurry laat verspringende doelen niet langer ontwijken voor de laatste treffer. Rasmus, de op creatie gebaseerde Striker, heeft upgrades gekregen voor zijn kenmerkende vaardigheid, Death Touch, waardoor deze nog veelzijdiger en krachtiger is. Octavia’s Flow State-vaardigheid heeft aanpassingen gezien in cooldown, duur en haastwinst per seconde. De oplaadtijd van het Power Chord-vermogen van Vyce is opgelost en neemt niet langer onbedoeld toe. De Iai Rush-indicator van Zentaro geeft nu nauwkeurig het volledige impactgebied weer, waar zowel vijanden als Zentaro van profiteren.

5. Veranderingen in ontwaken

Omega Strikers’ Awakenings zijn vernieuwd in deze update. Sommige Awakenings die evenwichtsproblemen veroorzaakten bij spelen met een hoge MMR zijn verwijderd, waardoor er ruimte is gemaakt voor nieuwe Energy-gerelateerde Awakenings. Spelers kunnen deze nieuwe Awakenings verkennen en ermee experimenteren, waardoor hun gameplay meer strategische diepte krijgt.

Bugfixes en verbeteringen

De Omega Strikers 2.2-update lost verschillende bugs op en verbetert de kwaliteit van leven. Doelexplosies zijn geoptimaliseerd voor betere beelden op lagere instellingen. UI-missietimers worden nu correct weergegeven en bieden nauwkeurige informatie aan spelers. Kerngedrag is aangepast om te voorkomen dat stakingen de kern in bepaalde situaties “stoppen”. MVP-animaties gaan niet langer abrupt over, wat zorgt voor een soepelere ervaring. Audio- en SFX-verbeteringen elimineren wegvallende geluiden tijdens actieve gameplay. Het VFX-probleem met Vyce’s Super Nova-vaardigheid is opgelost. Gebruikersinterface voor Striker-vaardigheidsinformatie loopt niet langer vast voor gebruikers van controllers en gamepads, waardoor een naadloze gameplay mogelijk is.

Conclusie

De Omega Strikers 2.2-update introduceert belangrijke veranderingen en verbeteringen om de gameplay-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Van de implementatie van het overgavesysteem tot de introductie van het Pro League-rangniveau, spelers kunnen nieuwe uitdagingen en beloningen verwachten. Het restitutiesysteem voor gamecontent biedt flexibiliteit en de maps en modi zijn verfijnd voor een betere consistentie. Met aanpassingen aan verschillende Striker-vaardigheden en vernieuwde Awakenings hebben spelers meer strategische opties om te verkennen. Bovendien zorgen bugfixes en verbeteringen voor een soepelere en aangenamere gameplay-ervaring in het algemeen.

Veelgestelde vragen (veelgestelde vragen)
  • 1. Kan ik me overgeven tijdens elke fase van het spel in Omega Strikers?
    • Nee, de overgave-optie is alleen beschikbaar tijdens de Awakening Draft-fase in de normale en competitieve modi. Zodra de wedstrijd begint, is opgeven niet meer mogelijk.
  • 2. Moeten alle teamleden stemmen om zich over te geven?
    • Ja, om overgave te laten plaatsvinden, moeten alle actieve teamleden (met uitzondering van inactieve spelers) voor overgave stemmen.
  • 3. Hoe worden straffen toegepast in het Auto Match Cancel-systeem?
    • Als een speler of zijn vooraf gemaakte groep ervoor zorgt dat de wedstrijd automatisch wordt afgelast, krijgt hij strafpunten alsof hij de wedstrijd heeft verloren. Deze boetes zijn echter niet van toepassing als het de eerste auto-match annulering in de afgelopen 2 weken is.
  • 4. Kunnen spelers met een hogere rang dan Challenger deelnemen aan de competitieve modus met een vooraf ingestelde groep?
    • Nee, spelers met een hogere Challenger-rang kunnen alleen naar de competitieve modus gaan door solo in de rij te gaan staan. Deze wijziging heeft tot doel de eerlijkheid en het concurrentievermogen in hogere rangen te behouden.
  • 5. Hoe kwalificeer ik me voor het Pro League-rangniveau in Omega Strikers?
    • Om gepromoveerd te worden naar het Pro League-rangniveau, moeten spelers minimaal 100 punten hebben in het Omega-niveau. Het behalen van 100 punten is echter geen garantie voor automatische toegang tot de Pro League, aangezien er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Spelers moeten strijden en streven naar elke LP om hun plaats tussen de topspelers in hun regio veilig te stellen.
  • 6. Wat zijn de voordelen van het restitutiesysteem voor gamecontent?
    • Het restitutiesysteem voor gamecontent biedt spelers drie restitutietokens die kunnen worden gebruikt om in aanmerking komende content terug te betalen. Hierdoor kunnen spelers hun aankopen aanpassen en terugbetalingen krijgen voor items die aan de terugbetalingscriteria voldoen. Gedetailleerde instructies voor het gebruik van het restitutiesysteem zijn te vinden op de ondersteuningssite.
  • 7. Zijn er belangrijke wijzigingen in de kaarten in Omega Strikers?
    • Ja, de kaarten Night Market en Oni Village hebben onderhoud ondergaan en de regels zijn aangepast. De snelheidsboosts op deze kaarten zijn verfijnd om een ​​iets hogere boost te geven, wat resulteert in een meer consistente gameplay. Daarnaast is de oefenmodus geïntroduceerd, waarmee spelers hun vaardigheden kunnen aanscherpen en indrukwekkende trickshots onder de knie kunnen krijgen.
  • 8. Welke Strikers hebben updates ontvangen in Omega Strikers 2.2?
    • Verschillende Strikers hebben in deze update aanpassingen en verbeteringen ontvangen. Deze omvatten Ai.Mi, Glitch.Pop, Asher, Era, Juliette, Rasmus, Octavia, Vyce en Zentaro. De vaardigheden van elke Striker zijn nauwkeurig afgesteld om een ​​evenwichtige en boeiende gameplay-ervaring te garanderen.
  • 9. Welke veranderingen zijn aangebracht aan de Awakenings in Omega Strikers?
    • De Awakenings in Omega Strikers hebben wijzigingen ondergaan in deze update. Sommige Awakenings die evenwichtsproblemen veroorzaakten bij spelen met een hoge MMR, zijn verwijderd. In plaats daarvan zijn er nieuwe Energy-related Awakenings geïntroduceerd, die spelers nieuwe strategische opties bieden om te verkennen en te beheersen.
  • 10. Welke invloed hebben de bugfixes en verbeteringen op de algehele gameplay-ervaring?
    • De bugfixes en verbeteringen in Omega Strikers 2.2 pakken verschillende problemen aan en verbeteren de algehele gameplay-ervaring. Visuele optimalisaties, UI-fixes, aanpassingen van kerngedrag en vloeiendere animaties dragen bij aan een meer gepolijste en plezierige game-omgeving.