Omega Strikers Versie 2.0.2 Balance Update

Omega Strikers Versie 2.0.2 Balance Update

Samenvatting:
Odyssey Interactive heeft de Omega Strikers versie 2.0.2 balance-update uitgebracht en we zijn hier om je op de hoogte te brengen van alle veranderingen die zijn aangebracht aan de Strikers, Maps, Modes, Gears en Awakenings. De balance-update heeft tot doel eerlijk spel te garanderen tussen de Strikers door noodzakelijke aanpassingen aan hun krachten en vaardigheden aan te brengen. We zullen ingaan op elke verandering om je te helpen begrijpen hoe je het meeste uit het spel kunt halen.


Versie 2.0.2 Balance Update

Odyssey Interactive heeft onlangs een nieuwe update uitgebracht voor hun populaire spel Omega Strikers op de Nintendo Switch, genaamd de Omega Strikers 2.0.2-update. Deze update heeft tot doel het spel in balans te brengen en een verbeterde multiplayer-ervaring te bieden voor spelers.

Veranderingen in Striker-vaardigheden

De Omega Strikers 2.0.2-update heeft verschillende veranderingen in Striker-vaardigheden met zich meegebracht om het spel in balans te brengen. Asher’s Pathsplitter, die behoorlijk goed is in stun-locking en het creëren van voorwaartse druk, is genervt door het effectieve bereik en stun-kracht te verminderen. Luna’s W.H.A.M.M.Y (dat is haar raket) is verbeterd door de cooldown te verminderen, waardoor ze meer kansen heeft om goede hits te maken. Kai’s Barrage, die te veel kansen kon ontkennen, is genervt door de snelheid van zijn snelle afvurende barrage en het bereik te verminderen. Era’s Magic Maelstrom blokkeerde te vaak en te effectief grote delen van de kaart, dus de cooldown is verhoogd om het meer straffend te maken wanneer ze een slechte cast heeft. Rasmus’ Whiplash is verbeterd door de duur ervan te verhogen, waardoor hij meer mobiliteit en invloed heeft over wanneer hij zijn vaardigheid kan gebruiken. Atlas’ Astral Projection is genervt door de cooldown te verhogen, waardoor het duurder wordt om te gebruiken. Dubu’s Somersault is verbeterd door de cooldown, schade en PvP knockback te verminderen. Drek’ar’s Molten Bolt is gerepareerd zodat het geen creatievoordelen meer heeft voor de vaardigheid. Ten slotte is Rune’s Unstable Anomaly verbeterd door knockouts te bevestigen op spelers dicht bij de rand van de arena.

Veranderingen in Maps en Modes

De Night Market-kaart is bijgewerkt in de Omega Strikers 2.0.2-update om de snelheid te verhogen. Het was eerder een beetje tam in vergelijking met de explosies en vuurkracht van de andere kaarten. De oplaadtijd van de Speed Zone is verminderd van 5s naar 4s.

Updates van Gear

Er zijn ook Gear-updates geïntroduceerd in de Omega Strikers 2.0.2 update, die spelers meer opties bieden om uit te kiezen. Momentum Boots bieden spelers een bewegingssnelheid per stapel van 1,75% in plaats van 1,5%, en de maximale snelheid is verhoogd van 20% naar 22,5%. Pauldrons bieden spelers een kracht van 20 in plaats van 15.

Awakenings

Awakenings bieden spelers bonussen voor hun Striker-vaardigheden, waardoor ze krachtiger worden. De Extra Special-ontwaking heeft de vermindering van de speciale cooldown verhoogd van 35% naar 40%. De Monumentalist-ontwaking heeft zijn bonus voor Creations-hit verminderd van 20% naar 15%.

Conclusie

Al met al biedt de Omega Strikers 2.0.2-update een verbeterde multiplayer-ervaring voor spelers op de Nintendo Switch, met significante veranderingen in Striker-vaardigheden, kaarten, modi, gear en awakenings om het spel in balans te brengen. Het spel is nu leuker om te spelen en spelers kunnen profiteren van de nieuwe veranderingen in Striker-vaardigheden en gear. De Night Market-kaart is nu spannender en spelers kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan gear-opties om de vaardigheden van hun Striker aan te passen. De Omega Strikers 2.0.2-update is een must-have voor alle Omega Strikers-fans op de Nintendo Switch.

FAQ’s
 • V1. Kan ik de Omega Strikers-versie 2.0.2-update op elk platform downloaden?
  • Ja, je kunt de Omega Strikers-versie 2.0.2-update downloaden op alle platforms, inclusief de Nintendo Switch.
 • V2. Wat zijn de belangrijkste veranderingen in de Omega Strikers-versie 2.0.2-update?
  • De update richt zich op balansveranderingen voor de Strikers en Gear, en updates voor de Night Market-kaart. Je vindt de volledige patch-opmerkingen hierboven.
 • V3. Is de nieuwe update gratis, of moet ik ervoor betalen?
  • De Omega Strikers-versie 2.0.2-update is gratis beschikbaar voor alle spelers op alle platforms.
 • V4. Wat is de maximale snelheid voor de Momentum Boots Gear?
  • De maximale snelheid voor de Momentum Boots Gear is verhoogd naar 22,5%, in plaats van 20%.
 • V5. Wat is de duur van Whiplash voor Rasmus?
  • De duur van Whiplash voor Rasmus is verhoogd naar 2,25s, in plaats van 2s.