OmegaBot – Eerste 24 minuten

OmegaBot – Eerste 24 minuten

Na een vertraging is OmegaBot nu beschikbaar op de Nintendo Switch en hebben onze vrienden van Handheld Players 24 minuten aan gameplay geleverd.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over OmegaBot

OmegaBot is een zijwaarts scrollend actiespel met strakke actie en moeilijke robotmonsters. Als de OmegaBot kun je je een weg banen door een verwoeste planeet vol met dodelijke robots terwijl je metalen bedreigingen ontwijkt, sterke wapens verkrijgt en dat doet. Het opraken van energie resulteert in de dood in de OmegaBot.

Gebruik je gereedschap en vaardigheden om door gevaarlijke obstakels en vallen te navigeren. Navigeer door omgevingen zoals futuristische stadsruïnes, metalen bossen en meer. En ga buiten de gebaande paden om onbekende waarheden te ontdekken en misschien zelfs nieuwe vrienden te maken die je kunnen helpen bij het verslaan van de plaag die het land heeft geteisterd.

Kenmerken

  • Een verscheidenheid aan landschappen, zoals metalen bossen en de ruïnes van een toekomstige metropool Gevechten die snel maar strategisch bewegen
  • Moeilijke eindbazen met plunderbare wapens en vaardigheden – pixelart-afbeeldingen in vele kleuren

De Nintendo Switch eShop heeft momenteel OmegaBot beschikbaar. Engels, Frans, Duits, Italiaans of Spaans zijn de beschikbare talen om het te spelen.