Omno bevestigd, lancering zomer 2021

Omno bevestigd, lancering zomer 2021

Na een succesvolle Kickstarter-campagne bevestigden uitgever StudioInkyfox en ontwikkelaar Jonas Manke dat het sfeervolle avontuur Omno in de zomer van 2021 naar Nintendo Switch en consoleplatforms zal gaan.

De game laat spelers een pelgrimstocht maken door een verloren beschaving vol platformuitdagingen en talloze wezens!

video
play-rounded-fill

Over Omno

Een emotionele reis Omno neemt je mee op een ontdekkingsreis door een eeuwenoude wereld van wonderen. Het is een avontuur voor één speler vol puzzels, geheimen en obstakels die moeten worden overwonnen.

Een prachtige, mysterieuze wereld

De kracht van een verloren beschaving neemt je mee op een epische zoektocht door weelderige bossen, zonovergoten woestijnen en bevroren toendra’s – zelfs tot in de wolken.

Ontmoet fantastische wezens

Onderweg ontdek je een levendige wereld vol vreemde en wonderlijke levensvormen, van schattige kleine beestjes tot raadselachtige reuzen en alles daartussenin.

OMNO-ontwikkeling

OMNO, ontwikkeld door solo-indie-ontwikkelaar Jonas Manke, is een sfeervol avontuur over een ontdekkingsreis door een eeuwenoude wereld van wonderen. Omno is een singleplayer-avonturenspel gemaakt in Unreal Engine dat je door weelderige bossen, door een zonovergoten woestijn, over een ijskoude toendra voert en waar de kracht van een verloren beschaving je zelfs naar de wolken voert.

Onderweg ontmoet je vreemde wezens, kom je veel verrassingen tegen en maak je misschien een vriend in 3D-puzzelplatformer-stijl. Omno is ontwikkeld door Jonas Manke (ook bekend als Studio Inkyfox)