OMNO kan komen als Kickstarter stretchgoal wordt bereikt

OMNO kan komen als Kickstarter stretchgoal wordt bereikt

OMNO doet het goed op Kickstarter. Met de eerste Kickstarter al beveiligd, hoopt solo-ontwikkelaar Jonas Manke het puzzelavonturenspel nog verder te brengen.

video
play-rounded-fill

Met slechts een paar dagen te gaan, heeft Jonas Manke een strecth goal van € 95.000 geplaatst voor een Nintendo Switch-versie. Als de bovenstaande trailer je interesseerde, bekijk dan zeker de Kickstarter-campagne.

Over OMNO

OMNO krijgt nieuwe gameplay-trailer en onthult stretch-doel voor Nintendo Switch en PlayStation 4-versie Campagne voor atmosferische ontdekkingsreizen en puzzelavonturen wordt al meer dan 215% gefinancierd tijdens de laatste dagen

Bielefeld, Duitsland, 29 november – Het langverwachte exploratie- en puzzelavontuur Omno van de solo-ontwikkelaar Jonas Manke (Studio Inkyfox) kreeg vandaag een nieuwe gameplay-trailer naast de aankondiging van een nieuw stretch-doel dat het spel naar Nintendo Switch en PlayStation 4 zou kunnen brengen, evenals de bevestigde pc-versie. Omno is met succes gefinancierd op Kickstarter (meer dan 215%) en de campagne loopt nu af op de laatste rechte lijn, die loopt tot 4 december.

Omno is een sfeervol avontuur over een ontdekkingsreis door een eeuwenoude wereld van wonderen. Spelers door weelderige bossen, over een door de zon verdampte woestijn, over een ijskoude toendra, zal de kracht van een verloren beschaving zelfs de held naar de wolken brengen. Onderweg zullen er wezens zijn die groot en klein zijn om te observeren en te communiceren met – verlegen, rotsachtige krabben, behulpzame schildpadden, misschien zelfs een vriendelijke dinosaurus om mee te rijden?

De wereld van Omno zit vol met puzzels, platformuitdagingen en verborgen geheimen. Het magische personeel van de speler is de sleutel om vergeten relikwieën van energie te voorzien, en stelt spelers in staat om snel verlichting over platforms te laten glijden, over land te glijden, boven de wolken te zeilen en meer.

Een woordje van de ontwikkelaar

De feedback die ik op Omno kreeg was volkomen overweldigend! Ik had nooit gedacht dat de game meer dan 2000 supporters zou krijgen, op mijn favoriete websites zou komen en de frontpage op reddit, dat is gewoon geweldig en ik kan niet uitdrukken hoe dankbaar ik ben!

Nu nadert het einde van de Kickstarter-campagne en na ontelbare verzoeken van fans die om een Switch- en PS4-versie vroegen, zijn we eindelijk bij het stretch-doel van de grote console aangekomen en ik hoop echt dat ik en mijn fans de games naar de platforms kunnen brengen.

Laten we dit een realiteit gaan maken, toch?