Onaangekondigde Eastward DLC verschenen op SteamDB

Onaangekondigde Eastward DLC verschenen op SteamDB

Aangezien de voorheen niet bekendgemaakte Eastward Octopia DLC nu op SteamDB is geplaatst, lijkt het erop dat er in de niet al te verre toekomst meer downloadbare content beschikbaar zal komen voor de goed ontvangen onafhankelijke avonturengame Eastward.

Eastward werd in 2021 uitgebracht en kreeg lovende kritieken, maar de ontwikkelaar heeft geen downloadbaar materiaal beschikbaar gesteld.

Het is mogelijk dat de DLC-aankondiging pas op een latere datum openbaar wordt gemaakt.

Ongeveer Eastward

De volgende stop… Eastward!

Doe mee met het vreemde stel Eastward terwijl ze op een avontuurlijke reis naar de oppervlaktewereld gaan en zichzelf bevrijden uit de beklemmende greep van een beschaving die eronder leeft! Als je met de trein over de hele wereld reist, zie je gemeenschappen die zowel mooi als eigenaardig zijn, en ontmoet je ook nieuwe mensen.

De enige manier om de uitdagende kerker-raadsels te voltooien, de unieke vijanden te verslaan en te voorkomen dat je sterft door de giftige mist, is door de vaardigheden van John en Sam te combineren. Ben jij in staat om de waarheid over Sams mystieke talenten te ontdekken en de vrede te herstellen in de verwoeste landen van Eastward?

• Duik in het wonderbaarlijk vreemde rijk van Eastward. Stap aan boord van de transcontinentale trein die door dit in verval geraakte continent rijdt en maak onderweg pitstops om de drukke steden, vreemde campings en schaduwrijke bossen van het continent te verkennen.

• Gebruik elk wapen dat je wilt, of het nu een geweer, een vlammenwerper of zelfs een koekenpan is, om de vreemde beesten en wrede bazen die je tegenkomt af te weren.

• Je moet afwisselend John en Sam besturen om omgevingspuzzels op te lossen en je een weg te banen door uitdagende kerkers. Je moet ook beslissen of je uit elkaar gaat om geheime paden te ontdekken of bij elkaar blijft om door verraderlijk terrein te navigeren.

• Terwijl je jezelf onderdompelt in deze vreugdevolle verhaalgedreven reis vol plezier en maffe humor, krijg je de kans om een ​​cast van karakters te leren kennen die uniek en vol persoonlijkheid zijn.

• Stel verrukkelijke en authentieke Oostwardse gerechten samen door (voornamelijk) verse en biologische ingrediënten te betrekken uit vervuilde bossen, door ziekten geteisterde mijnen en verlaten winkelcentra. Deze lekkernijen zullen voordelen voor iemands gezondheid opleveren, evenals toename van kracht en verborgen voordelen.

Compatibel met de volgende talen: Engels, Frans, Duits, Spaans, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees en Japans!

Ad