One Last Breath lijkt gepland te zijn

One Last Breath lijkt gepland te zijn

One Last Breath, een 2,5D-avonturenspel, wordt momenteel ontwikkeld door Moonatic Studios voor de Nintendo Switch, volgens uitgever Catness Games. Voor 2023 is een voorlopige releasedatum vastgesteld.

video
play-rounded-fill

Over One Last Breath

In het post-apocalyptische universum van One Last Breath heeft Gaia het vermogen om de omgeving te manipuleren, waardoor ze de kans krijgt om de aarde te redden.

One Last Breath is een verhaal over hoop en wanhoop. Zelfs als de post-apocalyptische setting van dit 2.5D-avontuur dood is, kunnen Gaia’s capaciteiten voldoende zijn om het leven terug te brengen. Maar eenvoudig zal het niet zijn. Talloze angstaanjagende mutanten zullen haar meedogenloos achtervolgen.

Gaia, die voortkwam uit de laatste adem van moeder natuur, heeft de kracht om de omgeving te beïnvloeden. Om de aarde te behouden, gebruik je je vaardigheden om doorgangen te maken uit boomstammen, wijnstokken te roepen om over scheuren te slingeren en raadsels op te lossen.

De mensheid is niet langer een ding. Jaren van vervuiling en hebzucht hebben het volledig weggevaagd. De echo is echter nog steeds hoorbaar. Gaia zal gevaarlijke, door de mens gemaakte barrières tegenkomen tijdens het reizen door verlaten industrieën. Hoe hebben ze nog een baan?

Het thema van Gaia’s reis is balans. Terwijl ze vecht tegen vreemde dieren en de hulpelozen verdedigt, zal ze zowel wreedheid als vriendelijkheid tegenkomen. Alleen ons universum kan zowel brutaal als vertederend zijn.

Belangrijkste kenmerken

  • Gebruik je bovenmenselijke vermogens om verschillende raadsels op te lossen, afhankelijk van de omgeving.
  • Ontdek wat er met de mensheid is gebeurd terwijl je een prachtige maar deprimerende omgeving verkent.
  • Ga weg van dodelijke mutanten en bescherm de weerloze natuur.
  • Geniet van een totaal meeslepende ervaring met behulp van een meesterlijk geluidsontwerp.
  • Vergeet niet om onze planeet in de echte wereld te beschermen!