One Piece: Pirate Warriors 4 – Shoujo Manga Parody Trailer

One Piece: Pirate Warriors 4 – Shoujo Manga Parody Trailer

Bandai Namco Entertainment heeft een parodietrailer uitgebracht waarin verschillende vrouwelijke vechters en Luffy zelf worden afgebeeld alsof ze in een shoujo-manga spelen (meisjesgerichte romantische roman).

Helaas ziet het er niet naar uit dat we zoiets in de game zelf zullen zien …

video
play-rounded-fill

Over One Piece: Pirate Warriors 4

De PIRATE WARRIORS-serie heeft de populaire anime ONE PIECE met succes gecombineerd met de spannende actie van de WARRIORS-serie om een ​​wereldwijd fenomeen te creëren dat meer dan vier miljoen exemplaren verkoopt!

Gebaseerd op het concept van “het bevechten van hordes vijanden terwijl je op avontuur gaat met vertrouwde bondgenoten”, ervaar geweldige ONE PIECE-actie die rechtstreeks uit de anime is gehaald!

ÉÉN STUK: PIRATE WARRIORS 4 is de nieuwste evolutie van PIRATE WARRIORS-actie! Gebaseerd op het concept van “een echt ONE PIECE-slagveld ervaren”, zullen gebouwen tijdens de actie instorten en zullen aanvallen rook en stof veroorzaken, waardoor je midden in de ONE PIECE-wereld terechtkomt!

Het injecteren van nieuwe elementen die niet konden worden bereikt in eerdere inzendingen, heeft nu een nog spannender merk van PIRATE WARRIORS-actie gerealiseerd!

One Piece: Pirate Warriors 4 komt op 27 maart 2020 naar de Nintendo Switch.