One Piece Pirate Warriors 4 – Summit War reclame

One Piece Pirate Warriors 4 – Summit War reclame

Bandai Namco Entertainment publiceerde een nieuwe tv-reclame voor One Piece: Pirate Warriors 4 in Japan. In de reclame zien we een intense oorlog plaatsvinden op de top van een berg.

video
play-rounded-fill

Een nieuwe TV reclame!

One Piece-fans, er wordt weer een tv-commercial uitgebracht voor de komende One Piece-game van Bandai Namco, One Piece: Pirate Warriors voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Terwijl de releasedatum nadert, liet Bandai Namco een nieuwe tv-commercial vallen om de opwinding te vergroten. Dus, voel je de adrenalinestoot voor dit aankomende actie-avontuurspel van Bandai Namco?

In de nieuwe tv-commercial wordt vooral aandacht besteed aan de Summit War Saga. Voor een korte achtergrond is de Summit War Saga ook bekend als de Whitebeard War Saga de zesde saga in de anime en manga in de One Piece-serie.

Over One Piece Pirate Warriors 4

De Pirate Warriors zijn terug en brengen een explosiever verhaal, meer omgevingen en nog gekkere aanvallen in One Piece: Pirate Warriors 4. Volg Luffy en de Straw Hats vanaf het begin terwijl ze hun reis maken over verschillende eilanden en verder in de hoop van het vinden van de illustere schat – het One Piece.

Speel door enkele van de meest buitengewone eilanden en omgevingen in het ONE PIECE-verhaal en neem het op tegen gedenkwaardige vijanden.