One Piece: Pirate Warriors 4 – Trailers voor Issho en Donquixote

One Piece: Pirate Warriors 4 – Trailers voor Issho en Donquixote

Bandai Namco Entertainment publiceerde karakterintroductie-trailers voor One Piece: Pirate Warriors 4 in Japan. Ze laten spelers kennis maken met Issho en Donquixote Doflamingo.

Donquixote Doflamingo

Een krijgsheer van de zee en koning van Dressrosa. Zijn echte naam is Don Quichot Doflamingo AKA The Heavenly Demon, of ‘Joker’ in de onderwereld. Hij produceert kunstmatige Devil Fruits genaamd “SMILEs.” Hij hanteert de kracht van de String-String Fruit en snaren die hij gebruikt, kunnen mensen manipuleren, door elk object snijden en zelfs rond de wolken slingeren om hem op te tillen. Hij is slecht en wreed, maar noemt zijn officieren ‘familie’ en behandelt hen met vriendelijkheid.

video

Actietype: Lucht – Doflamingo beschikt over de kracht van de String-String Fruit om vlijmscherpe snaren te manipuleren. Hij kan het slagveld domineren met behulp van de opeenvolgende aanvallen van zijn marionetten en het beheersen van vijanden met behulp van zijn Parasite-techniek. Hij kan ook zijn vaardigheden gebruiken om te vliegen.

Issho (Fujitora)

Admiral of Navy HQ. Zijn echte naam is Issho. Hij is een blinde zwaardvechter die een stok gebruikt als wapen. Zijn specialiteit is dat hij zijn zwaard met de andere hand kan trekken. Hij is trouw aan de missie, maar handelt vanuit zijn eigen rechtvaardigheidsgevoel en gelooft dat de zeven krijgsheren van de zee moeten worden afgeschaft. Hij is een Devil Fruit power-user die naar eigen inzicht de zwaartekracht manipuleert. Hij kan objecten in de lucht laten zweven en zelfs meteorieten laten vallen.

video

Actietype: Kracht – Als een krachtige gebruiker van de Gravity-Gravity Fruit kan Fujitora de zwaartekracht manipuleren. Vecht met een high-speed normale draw en cut-aanval en een lading-aanval die de zwaartekracht gebruikt om aan te vallen met vallende rotsen en meteorieten.

Ad