One Piece: Pirate Warriors 4 – Twee nieuwe gameplay-video’s

One Piece: Pirate Warriors 4 – Twee nieuwe gameplay-video’s

V-Jump publiceerde twee nieuwe gameplay-video’s voor One Piece: Pirate Warriors 4 in Japan. De eerste toont de nieuwe actiefuncties, terwijl de tweede video ons 13 nieuwe personages laat zien.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over One Piece: Pirate Warriors 4

De Pirate Warriors zijn terug en brengen een explosiever verhaal, meer omgevingen en nog gekkere aanvallen met zich mee in ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4.

Volg Luffy en de Strohoeden vanaf het begin terwijl ze hun reis maken langs verschillende eilanden en verder in de hoop de illustere schat te vinden – de One Piece. Speel door enkele van de meest buitengewone gebieden in het ONE PIECE-verhaal en neem het op tegen gedenkwaardige vijanden.

Kies uit een aantal van je favoriete personages en neem het op tegen een groot aantal vijanden tijdens iconische momenten uit de OnePiece-anime. ONE PIECE Pirate Warriors 4, ontwikkeld door de meesters van het action musou-genre KOEI TECMO GAMES, brengt de opwinding van het hakken van hordes vijanden samen met de leuke en energieke persoonlijkheden uit de One Piece-serie. Zet een nieuw piratenstrijdersavontuur op.

  • GEHEEL MEER VERHAAL – Beleef het ONE PIECE-verhaal vanaf het begin van de serie.
  • HEERLIJKE MUSOU-ACTIE – Ontwikkeld door KOEI TECMO GAMES, de meesters van het musou-actiegenre.
  • ZOETE OVERWINNING – Neem het op tegen een groot aantal vijanden in enorme gevechten uit gedenkwaardige momenten uit de anime.
  • MILIEU CRUMBS – Vernietig gebouwen en andere omliggende elementen die de overwinning in de weg staan ​​
Ad