One Piece Pirate Warriors 4 – Urogue Trailer

One Piece Pirate Warriors 4 – Urogue Trailer

Bandai Namco heeft de personagetrailer voor One Piece: Pirate Warriors 4’s Urogue in Japan uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Urogue

Urouge, ook wel de Mad Monk genoemd, is een piraat afkomstig van een luchteiland en kapitein van de Fallen Monk Pirates.

Hij is een van de twaalf piraten die de “slechtste generatie” wordt genoemd.

Urouge is er in overvloed in zowel hoogte als breedte. Zijn gezicht lijkt enigszins op een lachend totemmasker, aangezien hij bijna altijd grijnzend wordt gezien, zelfs als hij ongelukkig is; de enige momenten waarop hij niet glimlachte was toen hij Raijin Island naderde, toen hij in de war was door het eiland dat non-stop bliksem spuwde, en opnieuw wanneer hij laatste zegeningen geeft aan Kaido’s die van een luchteiland springt.

Urouge is een Sky Islander die het bevel voert over de Fallen Monk Pirates. Als een grote man die vecht met een te grote Kanabo, staat hij bekend als de Mad Monk, hoewel zijn persoonlijkheid niet zo vroom is als de naam doet vermoeden. Net als Luffy is hij een van de elf Supernova’s. Zijn grootste prestatie: een van de vier Sweet Commanders van de Big Mom Pirates verslaan.

Actietype: Kracht – Urouge staat bekend om zijn dynamische stoten en gebied van effectaanvallen met gigantische wapens. Hij kan van vorm veranderen nog groter om aan kracht te winnen die vergelijkbaar is met een reus! Bovendien zal elke aanval die hem in zijn gigantische vorm wordt gegeven, tijdelijk zijn aanvalskracht vergroten!

Urogue is het derde DLC-personage in de tweede personagepas voor de game. De tweede personagepas wordt op 24 september 2020 gelanceerd.