One Piece: Pirate Warriors 4 – Vinsmoke Family en Charlotte Katakuri trailers

One Piece: Pirate Warriors 4 – Vinsmoke Family en Charlotte Katakuri trailers

Bekijk snel meer vechters op weg naar One Piece: Pirate Warriors 4 terwijl Bandai Namco Entertainment meer personagetrailers heeft uitgebracht voor de aankomende vechtpartij in musou-stijl.

Deze keer zien we Vinsmoke Ichiji, Vinsmoke Niji, Vinsmoke Yonji, Vinsmoke Reiju, Charlotte Katakuri en Capone Bege in actie!

video

video

video

video

video

The Vinsmoke Family

De Vinsmoke Family is een koninklijke bloedlijn die het Germa-koninkrijk regeert en zij zijn de voormalige dynastieke veroveraars en heersers van North Blue.

Ze zijn ook een machtige en beruchte familie van huurlingen uit de Onderwereld en de familie waar Sanji oorspronkelijk vandaan komt. Als aanvulling op hun heerschappij over het Germa-koninkrijk zijn ze de bevelhebbers van het leger van het koninkrijk, de Onderwereld, Germa 66.

Door hun acties waren de Vinsmoke-familie de secundaire antagonisten van de Whole Cake Island Arc en waren ze een van de centrale antagonistische groepen van de Yonko Saga. Na het bedrog van Big Mom zijn ze sindsdien verbonden met de Straw Hats en de Fire Tank Pirates.

One Piece: Pirate Warriors 4 wordt op 27 maart 2020 gelanceerd in Noord-Amerika en Zuidoost-Azië. Het wordt ook een dag eerder in Japan gelanceerd, op 26 maart 2020.