One Piece Pirate Warriors 4 – Wano Country – TV reclame

One Piece Pirate Warriors 4 – Wano Country – TV reclame

Bandai Namco Entertainment begon met het uitzenden van een nieuwe tv-reclame voor het promoten van One Piece: Pirate Warriors 4 in Japan. Het geeft ons een kijkje in het Wano-Country.

video

Over Wano Country

Het Wano-land is een krachtig, isolationistisch land in de Nieuwe Wereld dat niet is aangesloten bij de Wereldregering. Het staat momenteel onder het bewind van zijn sjogoen, Kurozumi Orochi, en wordt ook bezet door de Beasts Pirates onder Kaido.

Voorheen werd Wano geregeerd door de Kozuki-familie totdat de overweldiger van de familie, Orochi, samenzweerde met Kaido om hun shogunate 18 jaar voor het begin van het verhaal omver te werpen en te vervangen.

Honderden jaren geleden stond Wano bekend als het land van goud.

Over One Piece Pirate Warriors 4

De piratenstrijders zijn terug en brengen een explosiever verhaal, meer omgevingen en nog gekkere aanvallen in één stuk: piratenstrijders 4. Volg luffy en de strohoeden vanaf het begin terwijl ze hun reis maken door verschillende eilanden en verder in de hoop van het vinden van de illustere schat – het ene stuk. Speel door enkele van de meest buitengewone gebieden in het verhaal uit één stuk en neem het op tegen gedenkwaardige vijanden.

Kies uit enkele van je favoriete personages en neem het op tegen een groot aantal vijanden tijdens iconische momenten uit de anime uit één stuk.

KOEI TECMO-spellen, ontwikkeld door de Masters of the Action Musou, genre, Pirate Warriors 4 uit één stuk combineert de opwinding van het hakken van hordes vijanden met de leuke en energieke persoonlijkheden uit de eendelige serie. Vaar uit op een nieuw avontuur met piratenkrijgers.

  • heel veel verhaal – ervaar het verhaal uit één stuk vanaf het begin van de serie.
  • heerlijke Musou action – ontwikkeld door KOEI TECMO games, The Masters of the Musou actiegenre.
  • zoete overwinning – Neem het op tegen een groot aantal vijanden in enorme gevechten van memorabele momenten van de anime.
  • kruimels in het milieu – vernietig gebouwen en andere omliggende elementen die je in de weg staan ​​naar de overwinning.
Ad