One True Hero – Launch trailer

One True Hero – Launch trailer

Deze week heeft One True Hero de overstap gemaakt en we hebben nu een nieuwe trailer om je een idee te geven van wat je kunt verwachten.

video
play-rounded-fill

Over One True Hero

Op een dag een jonge boer. Onlangs een held… Maar als hij zichzelf niet eens kan redden, kan hij dan echt de stad redden?

Hoewel je oude ruïnes zult moeten onderzoeken, je zult moeten verdedigen tegen een leger gemene schurken en het raadsel van de zinkende stad moet oplossen als een lokale held, zijn dit niet de moeilijkste taken die je moet doen. Het moeilijkste om te bereiken is misschien de anderen ervan te overtuigen dat je competent genoeg bent om serieus genomen te worden.

Functies

  • EEN SCHITTEREND AVONTUUR: Is dit verhaal ons al miljoenen keren eerder verteld?
  • ZWAARDGEVECHTEN DIE DE ZENUWEN VERZETTEN: de enige manier om het koninkrijk te redden, is het hoofd te bieden aan de vele kwaadaardige monsters die je in de weg zullen staan.
  • VEEL SPELEN! Je belangrijkste activiteiten zijn sprinten, klimmen en springen! Wie wist dat het zijn van een beroemde held zo’n opoffering met zich meebracht?
  • EEN VERHAAL OM TE ONTHOUDEN: dit verhaal wordt herinnerd om zijn gedenkwaardige personages, geweldige humor en een heleboel onverwachte kerkers en raadsels.

De Nintendo Switch eShop heeft momenteel One True Here te koop.

Ad