OneShot: World Machine Edition – 22 September

OneShot: World Machine Edition – 22 September

OneShot: World Machine Edition voor Nintendo Switch heeft een releasedatum, die is aangekondigd door DANGEN Entertainment en Future Cat.

Het populaire puzzelavonturenspel komt nu uit op de Nintendo Switch op 22 september 2022. Pre-orders begonnen op 18 augustus 2022. De ‘World Machine’, de naam van de speciale functie van de World Machine Edition, laat spelers op console spelen alsof ze Oneshot op een pc draaien.

video
play-rounded-fill

Over OneShot: World Machine Edition

OneShot: World Machine Edition is een puzzelavonturenspel met metafictieve elementen. De speler begeleidt een kind genaamd Niko op een zoektocht om de lang geleden gestorven zon terug te brengen in een desolate wereld. Niko weet dat de speler daarbuiten is. Tijdens het spel zullen Niko en de speler dicht bij elkaar komen als ze samen door het dorre land reizen om de zon terug naar de wereld te brengen.

In een post-apocalyptische wereld moeten de speler en Niko naar verschillende plaatsen gaan, met NPC’s praten, items vinden en puzzels oplossen. De game wordt van boven naar beneden in 2D gespeeld en items kunnen worden gebruikt om met bepaalde plaatsen te communiceren of worden gecombineerd om nieuwe items te maken.

In OneShot heeft de speler te maken met het besturingssysteem buiten het spelvenster om veel van de puzzels op te lossen. In de pc-versie van OneShot moest de speler bepaalde bestanden en informatie op zijn harde schijf vinden om antwoorden te krijgen, puzzels op te lossen en door het spel te bewegen.

In de consoleversie van OneShot gebruiken spelers ‘The World Machine’, een ingebouwd besturingssysteem waarmee ze de game op hun console kunnen spelen. Het spelvenster van bovenaf kan op elk moment worden geminimaliseerd en de speler kan het besturingssysteem als een computer gebruiken om toegang te krijgen tot bestanden.

Met de World Machine kun je dingen doen als bestandspictogrammen slepen en neerzetten, applicatievensters op het scherm verplaatsen en op een eenvoudige manier voor bestanden zorgen. Het heeft ook opties om het kleurthema en de bureaubladachtergrond te wijzigen, evenals andere dingen om te verzamelen en te doen.

OneShot: World Machine Edition biedt spelers een werkelijk unieke ervaring door metafictieve verhaalelementen en kant-en-klare gameplay te combineren met een meeslepend verhaal en het oplossen van puzzels.

OneShot werd voor het eerst uitgebracht op pc in 2016 en heeft meer dan 27.000 positieve recensies op Steam, wat een zeer hoge beoordeling is. OneShot: World Machine Edition is de eerste keer dat dit vreemde avontuur, gemaakt door Future Cat LLC, beschikbaar is op consoles.