OneShot: World Machine Edition komt deze zomer

OneShot: World Machine Edition komt deze zomer

FutureCat en Dangen Entertainment hebben enkele maanden geleden verklaard dat indie-favoriete game OneShot in de toekomst naar Nintendo Switch-gebruikers zal komen. We weten nu dat het ook onder een nieuwe naam zal worden uitgebracht! Beide bedrijven bevestigden dat OneShot: World Machine Edition in de zomer van 2022 voor Nintendo Switch zou verschijnen.

De game volgt een jonge kat genaamd Niko op zijn reis om het licht op aarde te herstellen – met gamers die hem van buitenaf helpen!

video
play-rounded-fill

Over OneShot: World Machine Edition

De hele wereld is op de hoogte van je bestaan.

Ervaar een avonturenspel met raadsels die verder reiken dan het eigen venster en een unieke link vormen met de hoofdpersoon.

Je vindt een mysterieus computerbesturingssysteem met een op zichzelf staand universum geïnstalleerd in OneShot: World Machine Edition. Verken dit rijk om zijn geheimen op te lossen en een jongere te helpen bij hun zoektocht om de lang geleden gestorven zon te doen herrijzen.

Je hoort dat het behoud van de planeet onmogelijk kan zijn… Maar je denkt dat het een kans waard is. Nu met speciaal verzamelmateriaal en functies voor de World Machine Edition!

Ad