Ongebruikt WarioWare: Get It Together! nummer gedeeld

Ongebruikt WarioWare: Get It Together! nummer gedeeld

Nintendo heeft een ongebruikte Spaanse versie van Penny’s Song gedeeld, die was weggelaten uit WarioWare: Get It Together! officiële uitgave. Het lijkt min of meer op de Engelse en Japanse versies die in de game zijn opgenomen, behalve met volledig gelokaliseerde songteksten.

video
play-rounded-fill

Penny’s songvariatie

Bereid je voor op het nummer van Penny uit WarioWare: Get It Together! vast in je hoofd! WarioWare: Doe het samen! is nu beschikbaar op Nintendo Switch. Deze Spaanse gelokaliseerde versie van het nummer is gemaakt door Nintendo voor alle WarioWare-fans die deze game graag in het Spaans spelen, maar deze versie is niet bij de game inbegrepen.

Over WarioWare: Get It Together!

Microgame chaos

Wario beproeft opnieuw zijn geluk in videogames, maar deze keer gaat hij er echt in op – letterlijk! Help Wario en vrienden zich een weg te banen uit een microwereld van microgames door meer dan 200 waanzinnige microgames te spelen in WarioWare: Get It Together! voor Nintendo Switch.

Neem het op tegen meer dan 200 snelle en eigenzinnige microgames – razendsnelle minigames vol waanzinnig plezier – alleen of met een vriend! Wanneer zijn nieuwste onbezonnen zakelijke plan misgaat, moet Wario zijn kenmerkende stijl (en geur) gebruiken om het te repareren. Hoe? Door een verwrongen verzameling microgames te spelen natuurlijk! Van het in elkaar zetten van een robot tot het uittrekken van het okselhaar van een standbeeld, de WarioWare: Get It Together! game is een komische, coöperatieve microgame-mashup.

Ad