Oninaki – Demo, nieuwe trailer en meer

Oninaki – Demo, nieuwe trailer en meer

Square Enix heeft een gratis Switch-demo voor Oninaki op eShop uitgebracht, samen met een nieuwe trailer!

video
play-rounded-fill

De demo kan nu worden gedownload via eShop in Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en Japan en vereist 1,4 GB vrije ruimte. Het zal live gaan in Noord-Amerika op 23 juli, een beetje vertraagd vanwege tijdsverschil.

De volledige game neemt volgens de Japanse eShop-lijst echter 2,7 GB ruimte in beslag. Oninaki zal de Nintendo Switch op 22 augustus 2019 raken.

We zijn begonnen met de distributie van de proefversie! Probeer alsjeblieft met de Switch-versie, PS4-versie te spelen!

De Oninaki-demo bevat een “Verhaalmodus” waarmee je het eerste deel van een episch verhaal over leven, dood en reïncarnatie kunt ervaren, en “Battle-modus” waar je kunt genieten van spannende gevechten met een opgewaardeerd personage van vier daemons die verschillende taken uitvoeren rollen. Je kunt je voortgang ook overbrengen van Verhaalmodus naar het volledige spel.

Over Oninaki

In Oninaki word je de Watcher Kagachi, reisend tussen de wereld van de levenden en voorbij de sluier naar de wereld van de doden, om de zielen van de Verloren te redden. Je zult een tumultueus verhaal van leven en dood ervaren, gebonden aan de voorschriften van reïncarnatie.

Bij het uitvoeren van zijn taken als toeschouwer en het vechten tegen de gevallenen, is Kagachi bezeten door de geesten van daemons, die elk het soort ‘taak’ vervullen dat je zou zien in een traditionele RPG.

Oninaki biedt spannende gevechten in hack- en slash-stijl, met diepgaande aanpassing van je daemons en wapens. Ervaar unieke actiespel gecombineerd met een diep en bevredigend verhaal.

En hier is de nieuwste trailer voor “Upgrade and Customize”:

Ad