Oninaki – Gameplay Trailers van Daemons Wil, Zaav, & Traze

Oninaki – Gameplay Trailers van Daemons Wil, Zaav, & Traze

Square Enix heeft meer gameplaytrailers voor Oninaki uitgebracht die zich richten op de Daemons Wil, Zaav en Traze.

Oninaki Daemons

Elke Daemon in Oninaki vertegenwoordigt een ander wapentype. Wil laat Kagachi bijlen hanteren en schenkt hem de grootste aanstootgevende kracht. Zaav hanteert ondertussen speren en stelt Kagachi in staat de lucht in te springen. Ten slotte maakt Traze gebruik van kettingen om de monsterlijke tegenstanders aan te vallen.

Wil

video
play-rounded-fill

Een vrolijke Daemon die gemakkelijk te vinden is, hoewel hij in zijn vorige leven moeite heeft gehad om anderen te vertrouwen. Wil heeft nog steeds verre herinneringen aan verre en brede, een tijd van grote vreugde gemengd met bittere haat. In staat om vijanden te verpletteren door strenge verdedigingen, beschikt hij over de meest aanvallende kracht van elke Daemon, en hij kan zijn enorme bijlen gebruiken om inkomende aanvallen te blokkeren.

Zaav

video
play-rounded-fill

Een daemon met een sterk rechtvaardigheidsgevoel en niet aflatende eerlijkheid. Zelfs in de dood is de innerlijke onrust die Zaav voelde in het leven duidelijk in hem. Hij heeft nog steeds verre herinneringen aan geleden haat en diepe spijt. Zaav zwaait met speren terwijl hij de strijd in gaat, en hij aarzelt niet om een paar harde klappen te nemen. Hij kan ook in de lucht springen, waardoor hij kan aanvallen vanuit land of lucht.

Traze

video
play-rounded-fill

Een Daemon die kettingen hanteert om de monsterlijke tegenstanders aan te vallen.

Over Oninaki

De nieuwe Action-RPG, ONINAKI, vertelt het verhaal van een Watcher op een reis om het leven te beschermen, na de dood. ONINAKI biedt spannende gevechten in hack- en slash-stijl, met diepgaande aanpassing van je daemons en wapens. Ervaar unieke actie-gameplay gecombineerd met een diep en bevredigend verhaal.

Oninaki, de aankomende geheel nieuwe actie-RPG ontwikkeld door Tokyo RPG Factory, komt op 22 augustus op de Nintendo Switch.

Ad