Oninaki – Nieuwe personages trailer

Oninaki – Nieuwe personages trailer

Square Enix heeft een gloednieuwe personentrailer voor Oninaki uitgebracht en meer details over zijn overkoepelende plot.

Bekijk de ONINAKI Character Reveal Trailer om meer te leren over hoofdpersoon Kagachi en een glimp op te vangen van de personages die hij tegenkomt tijdens zijn reis om het leven te beschermen, na de dood. Spelers zullen de mysteries van het leven, de dood en wat er nog meer zijn ontdekken als ze zich verplaatsen tussen de Levende Wereld en het rijk van de doden bekend als het Hiernamaals.

video
play-rounded-fill

We bekijken Kagachi met name – en krijgen ook een inleiding in de ondersteunende personages Linne, Kushi en Mayura. Ze zullen echter niet alleen lang zijn, als een slechte vorm in de vorm van de Nachtduivel.

SQUARE ENIX® heeft verdere details vrijgegeven over de personages in ONINAKI ™, de aankomende geheel nieuwe actie-RPG die is ontwikkeld door het getalenteerde Tokyo RPG Factory ™ -team.

Over ONINAKI

In ONINAKI gaan spelers op reis als Kagachi, een jonge watcher die de leerstellingen van reïncarnatie belichaamt, en wiens heilige plicht is om verloren zielen in de volgende wereld te laten. Bij het ontmoeten van Linne, een mysterieus jong meisje zonder herinnering aan haar verleden, raakt zijn lot verstrengeld met bloed en dood.

Tijdens zijn reis zullen spelers ook Kushi ontmoeten, een voorbeeldige watcher en vertrouwde leider, Mayura, een watcher met een goed hart, en de kwaadaardige Night Devil, een zwaardvechter uit een vergeten tijd die op jacht is naar Linne.

Oninaki raakt Nintendo Switch in de zomer van 2019. We rapporteren wanneer we meer horen over deze adembenemende actie-RPG!

Ad